Ultima actualizare: azi, 11:55

Locale

FOTO/VIDEO. La mulți ani, Armatei Române! Ceremonie la Satu Mare, manifestările continuă la Carei

Ceremonie de Ziua Armatei Române în Satu Mare. Manifestările au avut loc în această dimineață, miercuri, 25 octombrie, de la ora 10.00, în centrul municipiului, pe platoul din fața Monumentului Ostașului Român. Manifestările continuă la Carei, miercuri după-masa.

Evenimentul a debutat în municipiul Satu Mare cu intonarea Imnului Național, ceremonial militar și religios, și depuneri de coroane. La ceremonie au fost prezenți prefectul Radu Roca, reprezentanți ai Primăriei Satu Mare, alte oficialități locale și județene.

După depunerile de coroane, a avut loc defilarea gărzii de onoare simultan cu executarea unui survol al aeronavelor militare. Evenimentul central va avea loc în această după-masă, începând cu ora 16.00, în municipiul Carei, la Ansamblul monumental „Glorie Ostașului Român”. La Carei, programul cuprinde o expoziție cu armament și tehnică militară din dotarea MApN, precum și defilarea gărzii de onoare simultan cu executarea unui survol al aeronavelor militare.

Evenimentele dedicate Zilei Armatei Române se vor încheia miercuri seara, la Satu Mare, cu o retragere cu torțe ce va avea loc la ora 19.00, pe traseul: Biserica ortodoxă “Adormirea Maicii Domnului” – Muzeul Județean – Calea Traian – B-dul Ion I.C. Brătianu – Casa de modă (Str. Ghe. Doja) – Str. 1 Decembrie – Policlinica veche – Inspectoratul de Poliție Județean și sosire la Instituția Prefectului – Județul Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.