Ultima actualizare: azi, 10:44

Locale

FOTOGALERIE. Cinci victime la Urgență după accidentul de la Ciuperceni

Accidentul care a avut loc, în această dimineață, între Ciuperceni și Livada a rezultat cu cinci victime. Toate cele cinci victime au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din municipiul Satu Mare. 

Din producerea incidentului, a rezultat rănirea a doi conducători auto, în vârstă de 20 și 23 de ani, precum și a altor trei persoane, în vârstă de 21, 40 și 55 de ani, pasageri într-unul dintre autoturisme.

La fața locului s-au deplasat, 1 autospecială de stingere cu apă și spumă cu modul de descarcerare, 1 autospecială de descarcerare grea, un echipaj de prim ajutor SMURD, însumând un număr de 12 cadre militare, precum și patru echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Satu Mare.

Echipajele operative au identificat la locul interventiei 3 autovehicule implicate în incident, iar într-una dintre acestea aflandu-se o persoană de sex masculin încarcerată.

Pompierii militari au acționat pentru extragerea bărbatului, în stare de conștientă, în vârstă de aproximativ 20 de ani, concomitent cu predarea acestuia la echipajele medicale.

Totodată, altor 4 persoane implicate in accident li s-au acordat asistență medicală la fața locului, fiind transportate ulterior la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare, pentru investigații suplimentare.

Doi pompieri ieșiți din tură de la serviciu au fost primii care le-au acordat victimelor primul ajutor.

„De menționat este că, înaintea sosirii echipajelor de interventie, la fața locului au intervenit sg.maj. Iuhazs David si plt.adj. Rotar Sorin, pompieri din cadrul Secției de Pompieri Negrești-Oaș, care se îndreptau către domiciliu din tura de serviciu.

Aceștia au procedat la asigurarea măsurilor PSI, deconectarea bornelor de la autoturisme, făcând totodată un triaj al victimelor și punându-le în poziția de siguranță până la sosirea echipajelor medicale.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare, le mulțumește celor două cadre militare pentru exemplul de altruism de care au dat dovadă”, transmite ISU Satu Mare. 

2 comentarii

  1. 😝 Răspunde

    Așa e când toți tembelii au permis. Bravo pompierilor, dar tembelu’ a făcut dezastru. Ar trebui sa răspundă și ăla care i-a dat permisu’ la tembelu’ găozar.

  2. desmaplan Răspunde

    BRAVO pompieri, in rest…profunda tacere!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.