Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

FOTO&VIDEO. A început operațiunea de montare a pasarelei peste Someș

Operaţiunea de montare a pasarelei peste Someş a început, în această dimineață. Vremea bună și lipsa vântului i-a încurajat pe cei care se ocupă de lucrare să înceapă operațiunea mult așteptată. 

Macaraua, unică în țară, cântărește aproximativ 700 de tone, și, pe lângă mutarea pasarelei, aceasta le va oferi sătmărenilor un spectacol vizual deosebit.

Procesul se anunță a fi unul complex, care va dura mai multe ore.

 

20 comentarii

  1. NuSePoate Răspunde

    Donez batiste cu urme de frână haterilor de pe articolul de mai sus cu amânarea operațiunii!

    • BaSePoate Răspunde

      Donez batiste aplaudacilor de serviciu când se vor trezi că din cauza acestui spectacol li se va taie ajutorul social. Că banii ăia trebuiie dați și nu e puțin. Ceva de genul 250000 euro până acum. O nimica toată.

      • NuSePoate Răspunde

        Cu livrare sau ridicare personală o doriți?

        • BaSePoate Răspunde

          Poate tu. Că te crezi haios dar ești doar o gaură la buget.

          • NuSePoate

            Să înțeleg că dacă mă cred haios sunt o gaura la buget? Dacă nu vă confund, ați recunoscut în repetate rânduri că sunteți pensionar. Așa că mă întreb retoric, domnule veșnic nemulțumit, cu ce contribuiți dumneavoastră la buget în momentul de față? Aș putea fi unul căruia Statul îi reține 42,73% din salariu ca, printre altele, să îi plătească pensia unuia ca dumneavoastră. Dacă asta considerați dumneavoastră ca fiind o “gaură” la buget, atunci mă declar VINOVAT.

          • BaSePoate

            Trebuie să pricepi și mătăluță o treabă vizavi de ce înseamnă pensia. Pensia ca atare nu este ajutor social ci un drept pentru care s-a cotizat multă vreme de fiecare în parte. Asta ca să nu mai povestim că pensia ce se acordă este muuult sub ce s-a cotizat toată viața și s-a cotizat crede-mă. Faptul că statul nu este în stare să gestioneze corect ce îi intră în buzunar și risipește nu este problema mea personală. Pricepi? Pensia nu se dă de guvern ci pensia este ceva pentru care s-a muncit și s-a reținut din slaraiu. Deci pensia nu este ca și alocația pentru copiii.
            PS. Nu este frumos și nu este deloc corect că te folosești de faptul că vezi adresa de ID sau adresa de email de pe care se trimite comentariul. Te-ai descalificat singur. Te las să ghicești oare de unde mi-am dat seama de asta.

  2. sp Răspunde

    Ce fain! La anul chiarse va pune condica cu prezență la mall. Acolo vor fi toți pe “teren”.

    • Văru Răspunde

      Puneți-vă mâna pe fleanca… să mă exprim lejer…

      • sp Răspunde

        Și dacă o să am dreptate???? Pe cât pariu că așa va fi? Sau să-ți povestesc de unii care obișnuiau să aibă extensie la birou pe la diverse cafenele din zonă ca să-și rezolve pe căi mai puțin ortodoxe anumite lucruri? Asta ca să-ți spun pe șleau. Cine avea treabă cu ei știe la ce și cine mă refer. Te simți vizat?

  3. Vasy Răspunde

    … adica nici asta nu e bine ca se face un pod pietonal peste Somes? Vad ca nu….

  4. Vasy Răspunde

    Haterii. de la ce partid sunteti? Sau cat primiti pentru o postare? Intreb pt un prieten….

    • Aalex Răspunde

      Buna intrebare…aici numai specialisti ingineri destepti, si…….gasesti😁😁😁😖😖😖😖

      • H&R Răspunde

        Si mai nou si meteorologi si inspectori de la ITM.

        • @H&R Răspunde

          @H&R. Nu trebuie. Citești ziarul și afli fără să vrei că e alertă de culoarea cutare cu vânt puternic. Sau accesezi adresa meteoromania.ro și scrie cu litere mari ce aeste în prognoză. În secolul XXI în era interentului numia ție îți este asta o noutate. Că tu te folosești de net doar să comentezi. Doamne ferește să descoperi că poate fi netul util și în late scopuri!!!!

          • H&R

            Era ironie. Stiu ca si din cauza vantului nu au putut incepe mutarea pasarelei. Dar vezi ca unii nu se gandesc, numai se leaga de orice. Oricum nu e bine, cautam nodul in papura mereu.

  5. NuSePoate Răspunde

    @BaSePoate (c-block, România reală, altu fără bmw, comentator ș.a.m.d) Nu mă folosesc de niciun ID și nici de vreo adresă de mail. Doar prin simplul fapt că tastați pe un site, acestea nu le poate afla nimeni. La aceste lucruri au acces doar cei care hostează serverul site-ului. Degeaba vă schimbați pseudonimele, vă dați singur de gol dacă abordați aceeași atitudine toxică vizavi de absolut tot.

    • BaSePoate Răspunde

      Bați câmpii. Nu știu ce e toxic dacă tragi de mânecă pe decidenți să se trezească din aerul prea raefiat de la etaj. Că dacă nu faci iar te trezești că alții decid în locul tău ca pe vremuri. Îmi mențin comentariul meu anterior. Faptul că insisști denotă intelectul tău limitat., Știi eu am avut o profă de română la liceu. înainte de bac (că mulți din clasă erau copiii de ștabi și prea leșinați de ei) ne-a spus așa. Tinerețea nu este decât o stare. Dacă nu este asociat și cu acțiuni pe măsură te îneci ca și țiganul lângă mal. Tu acum ești departe de pensie. Când vei intra și tu în clubul vesel o să-mi dai dreptate. Diferența dintre noi este că eu am apucat pensia. La tine nu se știe că deocamdată ești doar un idiot închipuit util. Așa că mai încet cu epitete copile că eu la vârsta mea multe am experimentat și multe am văzut. Tu din ce se pare mai ai de învățat. Intuiesc că ești unul din redacție care e deranjat că îi stric pâinea. Să știi că îmi pare bine.

      • NuSePoate Răspunde

        Nu intuiți bine! Sunt convins că pare greu de crezut, dar mai greșiți și dumneavoastră. Iar decidenții nu îi trageți aici de mânecă, pentru că nu cred că citesc acest portal, cu atât mai puțin secțiunea de comentarii. Iar celor din redacție nu le stricați pâinea, chiar din contră, îi ajutați comentând, în acest fel generați trafic.

        • BaSePoate Răspunde

          Multe comentarii sunt intenționat lansate de ei, multe sunt comentarii preplătite. Numai urmărește că sunt cazuri când pe marginea anumitor articole nu apar deloc comentarii. Și atunci vine pastila de la ei. De pe vremea lui Anderco se obișnuia să-i plătească din buzunar pe unii. Bineînțeles pentru anumite articole cu o anume destinație. Nu e valabil doar la portal și presasm sau obiectivsm procedează așa. Fiecare are propria armată de postaci. La presasm m-au și blocat când am comentat “nelalocul” lui (afirmația nu-mi aparține) vizavi de Tavi Petric. Noi pe plan local avem doar fițuici. Dacă tu ai altă impresie să știi că te înșeli amarnic. Dar nu port polemică sterilă cu nimeni. În continuare în mențin părerea inițială. Am “nas” și îi miros pe cei care fac asta. Nici tu nu ești excepție. Singura treabă este că ai inventat acum pe moment aproape la bășcălie un nume în speranța să nu să-și dea seama restul că cine ești tu de fapt.

  6. Prostu Satului Răspunde

    Va manca in koor?!
    Scarpinati–va.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.