Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

Mesajul unui sătmărean, după ce soția sa a fost operată: ,,Medic și asistente de nota 10!”

Un sătmărean a cărui soție a fost internată pe secția de Chirurgie a Spitalului Județean de Urgență (SJU) Satu Mare a transmis, prin intermediul PortalSM, un mesaj de mulțumire medicului care a operat-o pe femeie, dar și asistentelor care au avut grijă de ea. ,,Toți sunt de nota zece”, spune bărbatul. 

Redăm, mai jos mesajul sătmăreanului:

,,Soția mea a fost internată pe secția de Chirurgie Generală, a fost operată, iar la scurt timp a și fost externată datorită doctorului Radu Varodi, un medic de nota zece, la fel și asistentele, nota zece. Sunt respectuoși, știu cum să vorbească cu pacienții. Curățenie și igienizare foarte bune pe secție. Întregul personal este de nota zece. Vreau să le mulțumesc pentru tot ce au făcut pentru soția mea”, a spus sătmăreanul, pentru PortalSM.

 

 

7 comentarii

  1. Gica Contra Răspunde

    No amu nu comentati. Ca ati inghitit galusca. Si in Satu Mare sunt super medici. Cel putin ca si caracter. Si mai sunt si medici buni. Atata cat pot. Bravo lor!
    Am fost si in spital din Germania. Si acolo lucra oameni doktori. Nu Supermani. Chiar medici mai slabi ca ai nostri. Da su su sistem bine pus ls punkt.

    • Cr7+ Răspunde

      @Gica Contra, nu la chirurgie sunt probleme acolo stam chiar destul de rezonabil. Ce sa mai comenteze omul? Du-te acolo si vezi cum stai cu orele pana te baga careva in seama. Trebuie doar sa te faca pe hartie de cod verde adica ceva minor dar care totusi nu se poate rezolva decat la UPU si tu tot astepti si stai, si stai si stai si stai. Apoi dupa o faza ca asta cand tu stai si vezi cum o armata de oameni (40-50 cu tot cu brancardieri si asistente) trec langa tine si plimba hartia sfanta in loc sa te ajute, deci dupa o faza ca asta vreau sa te vad ce vei scrie. Nu o sa inteleg niciodata ca in secolul XXI in era calculatoarelor de ce se scot pe imprimanta tone de hartii, se fac referate si taote cele cand astea se stie prea bine se pot trimite intre ei online. Ca de aia e internetul. Chiar si daca e vorba de intranet. Te ingrozesti la ce birocratie este si acum. Ai impresia ca bolnavii sunt ca sa se justifice hartogaraia si nu invers UPU este pentru bolnavi. Foarte mult timp mort.

      • Batori Gabriel Răspunde

        Esti un prost.

        • Cr7+ Răspunde

          Ba tu ești. Dar nu o să recunoști asta niciodată că ți-e jenă. Dacă nu ai habar de ceva abține-te mai bine. Eu nu te-am făcut în nici un fel dar dacă aș începe să dau exemple cu cazuri și cu nume vai ce deranj mare aș provoca imediat. Fiecare știe ce și cum e la spital degeaba sunt aceste articole cu scop de a le parfuma. Sau cu alte cuvinte la tine cum se cheamă când un medic se operează în Ungaria când și aici se putea face acest lucru? Caz foarte recent. Iar la UPU poți crăpa până îți vien rândul pentru că nu te ia la tratament până nu se plimbă 3 km minimum prin mâna a mai multor persoane (este o armată întreagă de plimbători) hârtia pentru aprobări și ștampile. Asta în era internetului. Îți doresc numai sănătate. Inclusiv la cap că ai mare nevoie.

  2. Blade Răspunde

    Suspect de multe articole de genul acesta apar mai nou în presă… Am auzit ca unii medici nu mai iau nici mita obișnuită dar te roagă să faci o caracterizare frumoasa către presă…. DRT. Campionii ascunși ai covidului ……Mulțumim dar nu suntem toți proști…..nu uităm….. și sper ca presa să nu pună botul. ..

  3. jean Răspunde

    Multumiri si numai de bine pt D-nra Dr BANC OANA pt profesionalismul de care a dat dovada la salvarea vietii sotiei mele Este MEDIC LA SPITALUL jUD SM sectia INTERNE . Tot respectul .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.