Ultima actualizare: azi, 15:49

Locale

Moment istoric pentru Luna Şes. Pataki: Sunt toate premisele ca în acest sezon să fie exploatată

Staţiunea turistică de la Luna Şes se află într-un moment istoric. Lucrările au fost finalizate, toate plăţile au fost făcute, iar acum se poate începe autorizarea investiţiei. Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Pataki Csaba, a declarat că în şedinţa de astăzi s-a luat decizia ca staţiunea să fie administrată de către Consiliul Local Negreşti Oaş.

„Am ajuns într-un punct istoric în care trebuie să facem un pas foarte important, exploatarea investițiilor care s-au realizat în decurs de mai bine de două decenii în zona turistică Luna Şes. Conform reglementărilor, asumate de către consiliul local din Negrești Oaş, gestionarea acestei zone se poate face de un singur UAT. (…) De aici încolo este responsabilitatea dânşilor de a grăbi partea de omologare. Ei și-au creat un serviciu public pentru a gestiona această zonă, astfel, sunt toate premisele care ca în acest sezon, într-adevăr, să fie exploatată şi această investiție”, a spus Pataki.

Prin urmare, dacă toată partea de autorizare va decurge conform aşteptărilor, este foarte probabil ca în acest an să se poată schia la Luna Şes.

12 comentarii

  1. Daria Răspunde

    FELICITARI!

  2. Mae Răspunde

    Nu o sa fie zăpadă !

    • fraieru' Răspunde

      Deja e lansată comanda pentru zăpadă roșie și de preferat bineînțeles cu nelipsita siglă a unui anumit partid. Că altfel zăpada se va declara neconformă. 🤔😵🥴😉

  3. ... Răspunde

    Ce-i cu graba asta mare ? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  4. De aici fiecare înțelege de vrea Răspunde

    Acum sincer cine crede că predarea și preluarea, autorizarea și omologarea, toate hârtiile alea se pot rezolva în două luni ăla care cred că a fumat ceva tare. Eventual la anul fraților! Mai ales asta și din cauza lipsei de fonduri că doar guvernul le-a cam tăiat pe astea. Dar ca să ne mândrim cu o investiție din asta care a ajuns în starea asta de gata 99% după 25 de ani cam spune ceva despre capacitatea de a gestiona o investiție a acestui județ impotent, nu???? Că vedeți voi proiectul-soră cu asta – extinderea pârtiilor de la Borșa cu care s-a plecat deodată e gata și funcționează de ani buni deja! Oare asta de ce nu ne zice nimeni din ștăbimea județului??? Probabil primărița va spune că din cauza problemelor birocratice nu se va putea schia. Că astea nu se știau de dinainte. Oare????

  5. Altu Răspunde

    🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  6. Vizionaru Răspunde

    Grăsanu ne zice ca sunt toate premisele…dar nu și șansele!😂😂😂

  7. Mihaita Piticu' Răspunde

    Cu incalzirea asta globala o sa avem 25 C in decembrie. O sa vedem zapada la TV.

  8. Varu Răspunde

    DNA,nu ai nimic în speță asta?sau așteptați să vedeți cine câștigă alegerile de anul viitor

  9. Nha Răspunde

    Si boborul va merge pe jos pana acolo cu schiurile-n spate, ca locuri de parcare mai putin, sau va fi gen Cavnic, cu masinile insirate de-a lungul drumului. Tat cu curu’nainte suntem! Traiasca conducatorii iubiti!

  10. electoru turmentat Răspunde

    Da cum dreacu numa inainte de alegeri terminati partia asta . E cel putin a patra oara cand exact in an electoral o terminati . Vedeti promisiuni din 2012 , 2016 , 2020 .

    Da prosti ne mai credeti !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.