Ultima actualizare: azi, 18:14

Locale

Partydul KissFM vine la Satu Mare! Petrecere memorabilă, în weekend, la Capricci

Partydul KissFM vine, în acest weekend, la Satu Mare! OliX împreună cu Dan Fințescu se întorc, după zece ani, din nou la Satu Mare, iar petrecerea, care se anunță a fi memorabilă, nu putea avea loc altundeva decât la restaurantul Capricci.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 7 octombrie, începând cu ora 22.00, iar de warm up se va ocupa Sorin Michnea. Pentru că astfel de petreceri nu pot avea loc fără o altă petrecere „de încălzire” în prealabil, vineri, 6 octombrie, va avea loc un party MADAN&PAOLO.

„Partydul Kiss FM se scrie cu “y” de la “party” pentru ca noi, de fapt, cu asta ne ocupam. OLiX (DJ-ul si membru fondator) si Dan Fintescu (MC si manager) sunt cei doi oameni care, intr-o seara acum vreo 15 ani s-au gandit sa incerce sa transmita party-uri din cluburi in direct pe Kiss FM. Doar cateva luni mai tarziu, agenda lor era plina pe multe weekenduri in avans. 

Muzica de la Partydul Kiss FM este strict legata de starea de spirit a oamenilor pe care ii avem in fata. Desigur ca punem hiturile pe care toata lumea le asteapta de la noi, dar in tracklistul nostru exista si piese (de la rock la deep house) care ne sunt inspirate de reactiile oamenilor, de felul in care ei se distreaza”, este mesajul celor de la Partydul KissFM.

Reprezentanții restaurantului Capricci anunță, totodată, faptul că, începând cu luna octombrie, se vor organiza petreceri și în zilele de sâmbătă.

Contact:

Rezervările se fac la numărul de telefon: 0770533993