Ultima actualizare: ieri, 15:49

Locale

FOTOGALERIE. Se lucrează la Hotelul Dacia din Satu Mare. Urmează marea reabilitare

Se lucrează la Hotelul Dacia din centrul municipiului Satu Mare. În următoarea perioadă vor demara și lucrările efective de reabilitare.

Mobilizare, luni dimineața, 2 octombrie, la Hotelul Dacia din Satu Mare. A început scoaterea molozului din interiorul hotelului, iar peste puțin timp urmează și marea reabilitare a clădirii. Lucrările sunt estimate să fie finalizate în anul 2025, investiția se ridică la zeci de milioane de euro, iar la finalul lucrărilor vor fi date în folosință nu mai puțin de 62 de camere.

Hotelul va fi renovat cu o investiție de aproape 30 de milioane de euro și va avea 62 de camere. De asemenea, va avea un restaurant de inspirație locală, un cocktail bar elegant și un centru spa.


CITEȘTE ȘI:

16 comentarii

  1. HBC Răspunde

    Stați liniștiți, vine nenorocitul cozma și găsește o pârghie sa stopeze lucrările. Șovinul draqlui face tot posibilul să împiedice înfrumusețarea orașului în mandatul lui Kereskenyi .

    • Adi Răspunde

      Sa stea el in colt cu degetelul in gura si sa-si plinga de depresie neputinciosa.

    • USR PLUS (căcat) Răspunde

      Cozma na priceput că PNL ii istorie.

      • c-block Răspunde

        Tu grijește-te de ce veți face VOI că mai e foarte puțin și vă paște soarta PPDD-ului !!! Și nu e vina nici unei ciume ci totul se datorează exclusiv diletantismului vostru infantil. În continuare aștept definirea politică a lui #usereplusminus. Că deocamdată e tot praf și pulbere pe acolo. Cu politică de gicăcontra niciodată nu se va crea ceva nou și bun, doar se va pune permanent piedică. Asta indiferent cine guvernează. Că voi nu prea mai apucați. Așa că mai ușor cu cine este și cine nu istorie că s-ar putea să vă duceți la fund ținându-vă de mână.

    • Mihaita Piticu' Răspunde

      @HBC Corect….Adi asta se baga ca musca in lapte peste tot

  2. Luigi😂😂😂😂 Răspunde

    Mãcar maghiarii sã-l refacã sã strãluceascã din nou, dacã noi nu am fost în stare sã-l întretinem… ☠️

  3. Norick Răspunde

    Ai de macaroana voasta dați tot la boxgori pe doi lei asta e crimă împotriva umanității!!!! Oare nu vedeți că nu se reabilitează în oraș numai strict clădirile luate de unguri înseamnă că sunteți prosti de dați în groapă.

    • @Norrick_homeless Răspunde

      Care-i problema, dragule? Te-o scos in strada din “locuinta” de lux? Te papa iarna pe strazi? Ti rusine sa mergi la adapostul de noapte. Vai ….
      Bai retardatule, dupa reacapararea Satmarului de catre “tara mama” n-au fost in stare nici numele sa il schimbe inapoi in acte. In cartea funciara tot HOTEL PANNONIA e. Doar asa ca sa colesterol. Beteg geci ami vagy!

  4. Varu Răspunde

    Ai dreptate Norick

    • Sathmarer idioten Răspunde

      Întrebare către toți inflamații. Pe români ce i-a împiedicat să facă asta? Că așa a fost și în cazul stațiunii Sovata că era cam cum e acum Băile Herculane. Apoi ungurii au investit și acum ce bine e că funcționează și aduce bani din greu la buget. Ia mai tăceți din gură mai bine. Ce să facă omul cu voi dacă nu ați fost în stare în 100 de ani să construiți ceva ca lumea numai biserici? Va fi fain și câștigă toată comunitatea. Că doar nu pune nimeni pe roate clădirea și duce în altă parte. Vă dați seama cât de idioți sunteți?

  5. kati Răspunde

    Unii au distrus alții să refacă
    Va fi acceași simfonie și cu ștrandul
    Pot veni și alții să mai facă locuri de muncă nu numai impozite și taxe an de an fără locuri de muncă
    Bucuria parlamentarilor că pleacă tinerii și nu mai trebuie ROMANIE EDUCATA ci Romanie subjugată

  6. sergiu Răspunde

    Unguri sunt mult mai gospodari , fara doar si poate ….recunosc , …ce e a lor, e a lor .

    • c-block Răspunde

      @sergiu, e foarte simplu. Ungurii nu-și bat joc de ce face parte din istoria lor (monumente, clădiri, tradiții etc.). Indiferent asta pe unde se află. Noi în schimb distrugem și ce a mai rămas. Nu cred că trebuie să-ți dau exemple. Așa că în loc să facă unii gălăgie mai bine ar coborâ în sinea lor și ar începe să copieze dacă altfel nu merge ideile bune. De exemplu în loc să tocăm banii aiurea nu mai bine am susține și noi românii minoritari din țările vecine???

      • Pistike Răspunde

        Sincer, ai câteva primăveri de viață, ție și se pare că mai ai cu cine …?
        Suntem campioni la datul cu stângul în dreptul, și la “să moară și capra vecinului…”!

        (de)Generația feisbuk apune, vine (șimaide) generația tik-tok, instagram și onlyfans, iar ăștia dacă au unde să-și facă pozele și apoi să le fotoshopeze, sunt fericiți!
        Trist! Dar n-ai cu cine!

        • c-block Răspunde

          Aici din păcate ai mare dreptate. Pe vremea mea nu știam cum să ne facem de folos și abia așteptam să scăpăm de acasă să ne facem propria noastră familie, servici, tot ce vrei. Acum însă sub 4000 pe lună în mână nici nu coboară din pat. Mai bine stau pe ajutor social și dacă se poate pe capul părinților. Asta la cei cu muncă simplă și puțină școală. Că cei care au bac-ul deja au pretenții de și mai mult. Numai aia nu înțeleg că anii ăștia pierduți aiurea nu se mai întorc veci. Tiktok, pikpok și f@ckbook sau alte tâmpenii. Ei, uite pe astea nici nu le folosesc cu toate că tot mă îndeamnă ceilalți dar uite că se poate trăi și fără. Adresă de email am (eu în zic smalț că tot email se cheamă și aia, nu?) și uite că mai exist!? Platformele astea așa cum apar așa și dispar. Eu aștept cu nerăbdare să se ia odată curentul câteva ore (să pice sateliții) ca generația asta online să priceapă cum a fost în epoca de piatră a părinților. Că totuși uite am crescut destul de frumos și fără tâmpeniile astea fotoshopate și de poze selfie false ca naiba, cu zâmbete artificiale. Când în poză apare unul sau una că ce viață perfectă are apoi citești despre respectivul/respectiva la o zi distanță că s-a aruncat sub tren atunci eu unul mai bine mă lipsesc de mizeriile astea. Nu-mi folosesc defel nicicum. Pentru mine astea sunt o realitate virtuală paralelă de care mulțumesc dar mă lipsesc. Iar cine vrea să vorbească cu mine să facă bine și să nu-mi dea un beeep sau apel pe Whatsapp. Cunosc adresa mea și să facă bine să mă caute. O zi bună și mai puneți jos device-urile astea toxice. În lumea asta sunt o grămadă de pokemoni reali care aleargă pe stradă și doresc să interacționeze. Nu-mi place că mergem cu viteză spre societatea cum e demult la japonezi. Fiecare în cutia sa minusculă și atât. Dacă prima maimuță din care ne tragem și care a coborât din copac ar vedea unde s-a ajuns nu sunt sigur că acum ar mai coborâ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.