Ultima actualizare: azi, 15:48

Locale

Sătmăreanca și-a păcălit iubitul să o lase să conducă, deși nu are permis

Sătmăreanca și-a păcălit iubitul să o lase să conducă, deși nu are permis. Femeia a fost oprită de polițiști și s-a ales cu o condamnare.

Potrivit informațiilor PortalSM, o sătmăreancă a fost oprită de poliție într-o localitate din județ, iar cu ocazia verificării documentelor personale și ale autoturismului s-a constatat că femeia nu deține permis de conducere.

Aceasta a explicat că a convins șoferul mașinii să o lase să conducă, susținând că deține permis de conducere, dar că l-a uitat acasă. După ce a condus aproximativ 200 de metri, la ieșirea din localitatea Giungi a fost oprită de un echipaj de poliție. Femeia a recunoscut că nu deține permis de conducere.

Ea a fost condamnată la 10 luni de închisoare cu suspendare pentru conducerea unui vehicul fără permis, urmând să execute și 60 de zile de muncă în folosul comunității.

Un comentariu

  1. Namai Răspunde

    Dar iubitul ei nu știa că ea s-a cominat cu el pentru mașina pe care el a cumparat-o cu sacrificii financiare mari? A dat vreo 3000 de euro pe ea, a rămas dator 10 ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.