Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

Taximetrist din Satu Mare prins beat și drogat la volan

Un șofer de taxi din Satu Mare a fost condamnat la închisoare cu suspendare,  în această săptămână, după ce a fost depistat la volan sub influența alcoolului și a drogurilor.

Incidentul a avut loc la data de 19.10.2021, în jurul orei 01.20, când taximetristul a fost oprit în trafic de polițiști pentru un control de rutină.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentrație de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, conducând la o sancțiune contravențională. De asemenea, a fost testat cu testul rapid pentru droguri care a rezultat pozitiv pentru substanțe THC.

Taximetristul a fost transportat la Spitalul de Urgență Satu Mare pentru recoltarea probelor biologice.

În timpul audierilor, el și-a recunoscut fapta. Acesta a declarat că a consumat cannabis cu o săptămână înainte de a fi depistat în trafic.

Taximetristul avea și antecedente penale, iar acum a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare, fiind obligat să presteze 60 de zile de muncă în folosul comunității.

5 comentarii

  1. Goga Răspunde

    Bă da chiar nu va e rusine sa dati stiri din 2021? Ce ziare de stiri sunteti si voi si altii ca voi, ca nu sunteti singurii, sa dati evenimente petrecute cu 2, 3 ani în urma? Daca nu este de astazi , dracu se mai uita la voi!

  2. comentator Răspunde

    O întrebare scurtă doar. Pe la ora 20 treceau pe Goga cu larmă mare 5 mașini dintre care două de la SMURD, două de la pompieri din care o mașină mare cu scară plus o mașină de la poliție. Toate spre ieșirea din oraș. Acum rămâne că la viteza cu care ni se comunică știrile să aflăm cam în 5 ani unde a fost accidentul sau unde a ars ceva casă???? Întreb numai așa. Asta dacă se va zice vreodată. Că și asta e o posibilitate ca niciodată.

  3. Trist Răspunde

    Păi dacă era trist, ce să facă? A încercat să se înveselească 😜
    🥳🥳🥳

  4. Vlad Tepes Răspunde

    Baieti, stirea e de saptamina asta , nu de acum doi ani.
    Stirea e ca acum a fost (ne)condamnat !
    Munca de doua luni in folosul comunitatii…ce-i aia ?
    Daca drogat fiind, omora pe cineva…….exista acest risc ?

  5. 😝 Răspunde

    Știre nouă, știre veche, problema e drogul și alcoolul. Până nu se i-au măsuri extreme, flagelul nu va dispărea! Parcă s-au înmulțit cazurile de drogați la volan. Dacă judele (unii chiar și ei amatori) dă cu suspendare, individul are perioadă liniștită de continuare (drogare in tihnă) a “sportului”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.