Ultima actualizare: azi, 12:25

Externe

Un muncitor a urinat într-un rezervor la fabrica de bere. Sortimentul se vinde și în România

Un muncitor a fost filmat în timp ce urinează într-un container dintr-o fabrică de bere din China, informează Digi24. Sortimentul se vinde și în România, mai notează sursa citată.

Filmarea a fost vizualizată de zeci de milioane de ori, iar conducerea companiei a sesizat poliția și a transmis că lotul respectiv de ingrediente a fost retras din producție, potrivit BBC. Tsingtao este unul dintre cei mai mari producători de bere din China și un exportator important.

În clipul postat online, un muncitor îmbrăcat în uniformă și cu cască pe cap se cațără pe peretele containerului, sare în el, după care începe să urineze în interiorul acestuia. Potrivit presei locale, clipul a fost însoțit de un tag cu locația „Fabrica de bere Tsingtao nr. 3”.

Biroul de supraveghere și administrare a pieței din orașul Pingdu, acolo unde se află fabrica, a precizat că a înființat imediat o echipă specială care a demarat o investigație la fața locului, ocazie cu care a fost sigilat întregul lot de ingrediente care a apărut în clip.


Sursa: Digi24

3 comentarii

  1. 54123232 Răspunde

    Așa circulă covidu.

  2. Fasz Răspunde

    Berea chinezească? Un pișat!

  3. Xi Ping Pong Răspunde

    No, era sa fac infarct. Da am facut numa AVC cand am vazut ca ii in China nu in Romania.
    Foarte multi patridioti nu inceteaza sa faca apologia Chinei. Flamanzii astia nu jungeau nicaeri fara spionaj economic si investitii occidentale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.