Ultima actualizare: azi, 15:49

Locale

VIDEO. Adrian Cozma a astupat o groapă de pe un drum din județ: ,,A durat 5 minute”

Adrian Cozma a astupat o groapă de pe un drum din județul Satu Mare. Președintele Partidului Național Liberal (PNL) Satu Mare a astupat o groapă apărută în asfalt pe Drumul Județean Satu Mare – Borlești. ,,A durat 5 minute ca să rezolvăm o problemă”, a spus Cozma.

,,Nu e pentru prima dată când semnalez lipsa de reacție și lipsa unei preocupări ale CJ Satu Mare pentru buna gospodărire a infrastructurii rutiere și de mobilitate. E neplăcut ca mii și zeci de mii de șoferi să aibă grija gropilor din județ. Mulți ne punem în pericol. Nu putem aștepta săptămâni pentru a repara o groapă în mijlocul carosabilului”, a spus Adrian Cozma.

Groapa a apărut în asfalt de luni de zile, iar de atunci mulți șoferi și-au distrus mașinile, spun localnicii, care se tem că la un moment dat vor asista la o tragedie. Adrian Cozma s-a hotărât să rezolve problema, așa că s-a deplasat la fața locului și a astupat singur groapa. ,,A durat doar 4-5 minute ca să rezolvăm o problemă. Da, nu e reparată profesional, că până la urmă nici nu-i treaba mea asta”, a spus Adrian Cozma, după ce a astupat groapa.

63 comentarii

  1. John Doe Răspunde

    Am auzit ca se fac anagajari la Tarr. Iti sta mai bine cu lopata in mana.

  2. H&R Răspunde

    Asta-i avocat?
    ‘poi ce a facut el, este ilegal!

  3. Amenda Răspunde

    Acu 10-15 ani pe Lucian Blaga un vecin de al meu a fost amendat de politia locala ptr ca astupase o groapa pe carosabil….deci, dl Primar din Culciu, stiti cui sa taiati chitanta ptr interventie neautorizata in carosabil.

    • SupoziTHOR Răspunde

      Drumul este în subordinea consiliului județean nu al primăriei Culciu, dar ai dreptate 100%
      Sunt curios dacă are unguru’ tupeu să-l amendeze!

    • carcotas Răspunde

      A fost cu totul altceva atunci. A folosit beton, a protejat zona…adica ceva care ar fi putut provoca evenimente grave.

  4. Pop Răspunde

    Acum daca Poliția din Satu Mare are cowaie trebuie sa se autosesizeze și să-i aplice supozitorului o amendă pentru lucrări fără autorizație. Multi au fost tot amendați că au mai “reparat” cate o groapa. Sa vedem ce zic militienii

  5. 3.14 Răspunde

    Hmm. Vad un supozitor ilegal neamendat. Adeca un supozitor e mai egal ca…eu? Rau am ajuns!

  6. Dragomir Răspunde

    toate gaurile ( orificiile ) asa naspa o rezolvi ?????
    se vede ca esti obisnuit cu lucrai anapoda ….supozutoru p.li mele

    • Dragomir Răspunde

      dupa cum v-ati dat seama dupa dezacordul meu de mai sus sunt ungur si sunt din ecchipa de imagine a lui gabor pusi sa il atacam pe cozma. unii isi permit altii j isi permit

  7. c-block Răspunde

    Văd că insistați să demonstrați că sunteți pe statul de plată al cuiva.🥴😱 Lăsați-o moartă că se știe. Numai nu pricep cui folosește situația asta.

  8. SupoziTHOR Răspunde

    A durat 5 minute, cam cât durează la el o partidă de sex cu duș cu tot 🤣🤣🤣
    Acum sunt curios și cât va rezista măreața realizare!
    Supozitorule, dacă tot vă lingeți în bot cu pesedeaua, nu ai suficiente relații la vicepreședinți? Că pe iudemereu ia-ți mazilit!

  9. USR PLUS (căcat) Răspunde

    PNL ii varză degeaba vrea el să facă artificii mai bine se muta la AUR

  10. altu fără bmw Răspunde

    O singură observație aș avea. Anul trecut a fost drumul ăsta reabilitat. Atât am vrut să zic. Se pare că așa de bine stăm cu banii că ne permitem să semnăm recepții la lucrări de calitate îndoielnică apoi an după an să revenim cu reparații. Asta ar trebui să fie preocuparea principală și pentru domnul deputat dar și celor din CJ. Că prostia asta cu floasterul aruncat acolo în groapă că nici priză nu o să facă (doar se știa din prognoză că vine ploaie serioasă și nici suprafața nu a fost pregătiră), deci prostia asta e bună numai pentru amețit niște alegători fraieri. Este doar circ ieftin și trebuie tratat ca atare.

    • SupoziTHOR Răspunde

      Drumul a fost doar reasfaltat pe bucăți, dar acolo sunt multe balastiere, se circulă cu mastodonți de câteva ori peste limita de greutate a drumului!
      Dar câtă vreme patronul este posesorul unui carnet de partid nimeni nu este curios 😜

      • altu fără bmw Răspunde

        Tu crezi că eu nu știu asta? Așa stă treaba de cel puțin 25 de ani, numai numele partidului se schimbă. Că e PD, PDL sau PNL nu contează, de-al nost’ să fie. Și lasă că acum mai treacă-meargă dar să vezi cum era prin 2000 când umbla Gruppo Dipenta/Astaldi cu mastodonții de mastodonți și căra la greu balastul prin sate la refacerea drumului către Cluj. Drumul în cauză are fundația slabă și oricum nu pentru mașini de balast încărcate. După ploaia care cade acum îi invit pe ziariștii care l-au postat pe Cosma și să verifice câ asfalt mai este în groapă în cauză. Vă spun eu vă să mă deplasez acolo că nimic, nada. Și atunci dacă vine unul cu viteză și emulsia desprinsă zboară în parbrizul cuiva provocându-i pagube sau Doamne ferește vreun accident răspunde Cosma? Glumiți, nu? Acțiunea asta se cheamă papagal de serviciu. 🦜🦜🦜 Aștept intervenția CJ și a poliției rutiere. Poate se autosesizează. Nu de alta dar este cât se poate de bine documentat și nu e voie să faci așa ceva nici măcar așa de imagine că e pericol plus că eu sau altul dacă am face o intervenție (chiar dacă e justă) 100% am lua amenda de rigoare. Cel puțin pentru efectuare de lucrări fără autorizație. Că autorizația aia nu este numai de decor, are și un rol, stabilește niște condiții. Pe de altă parte ar trebui să săpați de unde a făcut rost Cosma de mixtura asfaltică pregătită. De la piață? De la benzinărie? Despre asta să scrieți. Așa că atenție când circulați pe acolo că vă poate ateriza foarte ușor pe parbriz ceva urme de floaster.

    • Gropoiu Satului Răspunde

      Vrei sa spui peticit. Reabilitat, asa, ma rog cu cinci cm de asfalt a fost inaunte de 2000. Am si o aventura de atunci, cu niste polonezi, da ii prea mult de povestit. Super tare ce Safarii am facut pe drumul asta. Tare le-a placut.

  11. DNA Răspunde

    Din păcate are dreptate Haditza. E o rușine, ruta Păulești-Pomi necirculabila. Sunt gropi și denivelări care pot duce la tragedii pe toată ruta. Intrebarea e, cum se poate la vecinii noștri Maramureș și Sălaj să aibă calitate la asfalt, șosele, etc. E vb de corupție si nepăsare la SM. Nu se poate asa ceva, să avem drumuri de cacao. De data asta Bădița are dreptate. Cu toată hoția lor vecinii au reușit sa aibă asfalt de calitate. Și mare atenție silă Apaserv, DNA fă-ți treaba

  12. Ion Răspunde

    Toată lumea comentează cum că supozitoare, ilegal, poliție etcetera. Până la urmă, legal sau ilegal, și eu trebuie sa ocolesc doua gropi in asfalt in fiecare zi, de câteva ori. Autoritățile freacă menta, gropile rămân și am fost tentat sa le astup, că draq nu le astupa nume altfel, dar cică nu-i legal și am lasat-o balta. Pai dacă toată lumea e pasivă, face că mine și gropile rămân. In cazul de față, e mai bine decât înainte, e o groapă mai puțin, așa că BRAVO Cozma, știai că e ilegal dar ai făcut-o publica, dă-le-o in freză la nemernici!!!!

  13. Eu Răspunde

    Circar ieftin! Sau isi face publicitate? Asteptam reactia Politiei !

  14. Vasy Răspunde

    Tocmai a facut un lucru ilegal cu care se mandreste!!!!!!

  15. Vasy Răspunde

    Da e si comic tipu’ pt ca el acuma cauta probleme in judet, cica “la limita judetului, langa Maramures”… o groapa de luni de zile, dar ce zici de groapa de langa unicarm de acu’ 10 ani cand era fix in centru si nu a vazut-o nimeni din consiliul de atunci ?

    • Gropoiu Satului Răspunde

      👍… Ce cauta? cauta.. ia cauta pe net ce cauta. ..Povestea P**i de Ion Creanga. Poveste nepublicata in mod oficial dar foarte adevarata. Eu o am tiparita. Nu-i fake. Degeaba, nu o sa mai avem noi niciodata un povestitor ca si Ion Creanga.

  16. Flore Răspunde

    Bravo 👏👏👏 Aditză! Ai dreptate! Acest drum județean este printre cele mai rele din județ! Nu a fost reabilitat din 2008, doar cârpit, iar gropile, care mai sunt și mai încolo pe rută pun grav in pericol siguranța traficului rutier! By the way, au decopertat nemernicii și au lăsat așa mai multe zone de pe comuna Culciu înspre Valea Vinului, de o grămadă de vreme. Ii doare pe cei de CJ in dos de siguranța cetățenilor și de pagubele pe care aceștia le suferă! Rușine celor responsabili!

    • SupoziTHOR Răspunde

      Drumul a fost doar reasfaltat pe bucăți, dar acolo sunt multe balastiere, se circulă cu mastodonți de câteva ori peste limita de greutate a drumului!
      Dar câtă vreme patronul este posesorul unui carnet de partid nimeni nu este curios 😜

    • Florin file de poveste Răspunde

      Ce te tragi pe cur. Tu esti din Kongo sau de unde? nu Ca nu ai vazut “autostrada codrului” spre Homoroade?! Aia facuta și netermina de Tehnic Asist a lui Govor, Aasociata cu nu stiu ce “asist”a lui fiu-su lui Dragnea(Dumnezeu sa-l ierte) …N-o murit???! Scuze. …care a avut nu stiu catw contracte de reparatii drumuri inclusic hahaha! “autostrada Codrului”.Tu ai circulat vreodata pe drumu ala? Acum doi ani ani, nu recent, ca acuma zbori.

  17. Maci Laci Răspunde

    BRAVO FOARTE BINE A FĂCUT ADI!!!! ȘI EU AM FĂCUT LA FEL PE O STRADĂ DIN ORAȘ ÎN FAȚA CASEI MELE ȘI NU A FOST O GROAPĂ ȘI O RIDICAT URA DE_A LATUL STRĂZII UNDE DACĂ NU ERAI ATENT ÎȚI RUPEAI MASINA. ȘI ATUNCI AU FOST UNII VECINII AI DRACULUI DIN BLOCUL DIN CARTIER CARE ZICEAU CĂ VINE POLITIA ȘI MĂ AMENDEAZĂ…. ȘTIȚI CELE-AM ZIS??? SĂ VINĂ NUMAI CĂ II AMENDEZ EU CUM ȘTIU MAI BINE DE PLEACĂ CU COADA ÎNTRE PICIOARE CA PULII KUTYA!!!

    • Gumy Maci Răspunde

      Te-am mai rugat frumos sa nu mai strigi la noi ca nu noi suntem de vina pentru.. situatia ta Atata vreme cat scrii cu CAPS LOCK avem impresia ca te certi cu noi. Nu-i frumos. Ca si cum am sta la o bere, la o poveste, si tu ai urla intruna.

    • Tore Adoru Răspunde

      Aveti grija, ca asta ne ia intre coarne, ne impunge… no bine, camasa de forta si basta.

  18. S Răspunde

    Vedeti cat de imbecil e? Daca astupa cu ipsos dura doar 2 minute. Dar daca facea o treaba nu de mantuiala, sigur nu ne asteptam la mai mult din partea unui supozitor, freza si nivela partea de jos pana la adincimea corecta, taia marginile in forma de dreptunghi, curata de praf, usca, amorsa si pe urma aseza asfaltul la temperatura potrivita iar apoi compactiza corect aceasta mareata lucrare dura mai mult de 5 minute. Iar a picat testul de inteligenta.

  19. Vizionarul Răspunde

    Într-adevăr ,troli UDMR puzderie…Adică vreo doi😀😀😀!.Ce sa facem dacă au wifi in mlaștina la Hortobagy…Acu întreb și io …dacă ce a făcut Cozma este ilegal și trebuie amendat,oare ce a făcut grăsanu de la CJ este legal,el nu trebuia amendat cu privire la starea carosabilulului!? Și din păcate gropi ca aia sunt cu sutele…

    • SupoziTHOR Răspunde

      Adică toți cei care nu suntem adepții atitudinii de ciocoi suveran cu apucături autocrate pe care “domnul” deputat o afișează suntem troli UDMR?
      Atunci da, sunt trol UDMR!
      În sensul că îi trolez și pe iudemeriști, pe ciumați și pe penaliștii ajunși la putere!

      Asta ce face supozitorul se numește POPULISM IEFTIN! NU așa se rezolvă o problemă, dar ASTA dă bine la populime!

    • Mama Omida(vizionara) Tu esti intreg la cap?! Răspunde

      Nici un “troll UDMR”. Eu sunt roman get beget. Aici nu-i vorba de unguri si romani. Aici este vorba de competenta si incompetenta. Adica despre prosti versus destepti. Indiferent de nationalitate. Asa ca nu amesteca…

    • Troll Patrol Răspunde

      Ein nem tudok romanul. Eim magyar troll vagyok es sarok a te veigyemelne.
      No am scris bine in ungureste. Ma straduiesc. Ca asa-i frumos si inteligent. Sa poti conversa 😀 😁

  20. carcotas Răspunde

    Este un gest simbolic, de politician, Va inflamati degeaba,

    • c-block Răspunde

      Numai în gesturi simbolice o ține și nimic concret. Să te văd eu circulând pe acolo și dacă îți zboară în parbriz o bucată desprinsă de mixtură cum vei înjura atunci mama gesturilor simbolice! Te riști?

    • Gica Contra Răspunde

      No sa alegi tu “simboluri”. Noi o sa alegem oameni intregi la cap.

    • Mama Omida(vizionara) Tu esti intreg la cap?! Răspunde

      Noi nu ne inflamam. Mergem sa-l pupam pe frunte ca o reparat o groapa. Esti multumit?

  21. teo Răspunde

    Se lauda ca a facut ceva ilegal, care va tine 1 saptamana. Rog Presa sa mearga acolo peste o saptamana, doua, si sa constate ce a realizat domnul Supozitor.

    • c-block Răspunde

      După ploaia asta eu cred că pot merge chiar și acum. E varză acțiunea, e varză politicianul. Gargară și nimic concret. Am mai avut noi un prezident la județ (Ștef) și cred că mai ține lumea minte ce a făcut. Dacă vreau gesturi simbolice mă duc la teatru.

    • Bar Bye Răspunde

      Foarte ilegal!!! Acest cetatean are mijloace legale sa rezolve anumite situatii. El ce face?… Isi face publicitate… Pentru prosti.

  22. altu fără bmw Răspunde

    Bine, am înțeles dar cred că ești de acord cu ce am scris. Nu știu de ce vrea deputatul să demonstreze cu tot dinadinsul că porecla aia (știi tu care) este într-adevăr nimerită. 😵

    • SupoziTHOR Răspunde

      Da da, total de acord!
      👍

    • Troll Patrol Răspunde

      Am auzit si eu de o porecla. Ca Satu este mic. Da acuma nu imi vine in minte.
      Prostu asta nu stie?! Da de ce nu i -o spune nimeni din anturaj? Asa ca gluma….priasta.😐

  23. Bar Bye Răspunde

    Stie tovarasul Cosma ca pe vremea lui Ilyesi a fost amendat un cetatean de pe Lucian Blaga, disperat omul de niste gropi prin care treceau tirurile si ii zdruncinat casa si le-a reparat tot asa, cu niste galeri cu ciment…. Deci stie Cosma ca acel cetatean a fost amendat pentru ca a intervenit fara autorizatie pe drumurile publice? El pricepe ca este parlamentar si nu papusa gonflabila? Ceva discernamant exista la acest om?

  24. Mama Zdranga Răspunde

    Da la mine cand vine sa-mi lipeasca strada? Ca vad ca-i harnic, mancal-ar mama de “ingeras”. Ptiu pe tine! Sa nu te deochi.

  25. ionica Răspunde

    Infracţiuni contra siguranţei publice – Infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice –
    Efectuarea de lucrări neautorizate în zona drumului public

    Art. 341. –
    (1) Efectuarea unor lucrări de construire, modificare, modernizare sau reabilitare a drumului public ori de amenajare a accesului rutier la drumul public, fără autorizaţie de construcţie eliberată în condiţiile legii ori cu încălcarea condiţiilor stabilite în autorizaţie, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.

  26. c-block Răspunde

    Auziți! Nu mai bine faceți un ziar online cu titlul Cosma News și apoi citește cine dorește aventurile sale prin România sălbatică? Iar pe restul îi lăsați în pace și nu-i mai stresați cu ce mai face pezevenghiul ăsta? Ce ziceți? Că la câte comentarii generează la orice face zici că că ar fi ceva persoană importantă! 🥴😵😱🤔🤣

  27. Claudiu Răspunde

    Deputate! Avem aici si dovada incontestabila a cunostintelor tale profesionale: isprava ta este o INFRACTIUNE. Denota nivelul profesional pe care-l ai si respectul fata de legile acestei tari. Exemplul tau nu este de urmat, Politia Romana se va autosesiza cu siguranta, pentru nerespectarea prevederilor legale. Va veni si rasplata pentru actiunea ta.

    • Pistike Răspunde

      Din păcate, îl doare fix la 5 metri de…
      El are imunitate parlamentară, nu-i muritor de rând!
      Noroc că noi știm că nu mai merită să fie reprezentantul nostru în parlament 😜
      Eu unul nu mai votez psdpnlpdl niciodată!

  28. y Răspunde

    adi cozma ii un nemernic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.