Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

VIDEO. Le-a explodat aragazul în timp ce prăjeau gogoși. O familie din Apa a trecut prin clipe de groază

O familie din Apa a trecut prin clipe de groază. Le-a explodat aragazul în față, timp ce prăjeau gogoși, informează vasiledale.ro.

Potrivit sursei citate, o familie de maramureșeni, soț și soție, au trecut prin clipe de groază în timp ce prăjeau gogoși pe aragazul cu plită cu inducție pe care l-au cumpărat în urmă cu doar trei luni dintr-un magazin din Seini. Totul s-a întâmplat în gospodăria lor din satul sătmărean Apa. Plita a explodat pur și simplu în timp ce gogoșile se prăjeau în uleiul încins. Bărbatul, operat de trei ori pe inimă, abia și-a putut reveni din șoc. Sticla plitei care în teorie este securizată, s-a împrăștiat prin toată bucătăria.

Maramureșeanul a sunat luat imediat legătura cu magazinul de la care l-a cumpărat. Aceștia l-au redirecționat la o firmă din București care se ocupă cu reparația pe garanție. Aceștia au trimis un reparator care a venit, a văzut aragazul, a constatat și a transmis datele la București. De aici stupoare: să se comande o plită nouă, însă clientul trebuie să o plătească: 450 lei!

Oamenii au făcut plângere la OPC Maramureș, iar inspectori vor face toate verificările. De menționat este faptul că aragazul are garanție 2 ani de zile și au trecut doar trei luni de când a fost cumpărat.


Sursa: vasiledale.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.