Ultima actualizare: ieri, 18:14

Locale

VIDEO. Povestea femeii de 80 de ani din Satu Mare care a găsit oul cu cruce

Povestea femeii din municipiul Satu Mare care a găsit oul cu cruce. Zilele trecute, o femeie care abia a împlinit 80 de ani avea să descopere o cruce desenată pe un ou făcut tocmai de gănile ei. Femeia are o poveste de viaţă plină de greutăţi.

Sătmăreanca a povestit, într-un interviu acordat pentru PortalSM, că au fost 10 fraţi, însă doi dintre ei au murit de mici. S-a căsătorit, are două fete, iar soţul i-a murit când a avut 32 de ani. S-a angajat la CAP şi a muncit cum a putut pentru a își ține fetele în pas cu lumea. Ulterior, s-a recăsătorit, dar i-a murit şi cel de-al doilea soţ, în urmă cu opt ani.

Acum, femeia este ajutată de nepoţi şi are câteva găini care îi sunt dragi. Zilele trecute, a adunat ouăle, le-a dus în casă într-un vas și când a vrut să i le pună unui nepot să le ducă cu el, a luat un ou în mână şi a văzut crucea. De atunci, a început un şir de întrebări, iar concluzia lor este că Dumnezeu a vrut să le trimită un semn. Au spălat oul, l-au curăţat, dar crucea nu a dispărut.

Mulţi, însă, susţin că acest lucru nu este posibil, că e vorba de înşelătorii sau glume, dar familia susţine că totul este real, aşa cum este prezentat.

Cert este că misterul oului cu cruce rămâne.

Dacă credeţi că aveţi o explicaţie referitoare la modul în care a putut să apară crucea pe ou, vă rugăm să ne scrieţi la comentarii.

16 comentarii

  1. desmaplan Răspunde

    mai lasati prostiile!!!

    • Laur Răspunde

      E incredibil ca din așa ceva se poate scrie un articol si sa-l mai și publice. Standarde ridicate de presa, nu gluma!

      • 🐏🐏🐏 Răspunde

        …. și până la urmă tanti și-a văzut visul cu ochii și după o lungă așteptare de 80 de ani a ajuns și ea cu articol cu poză în ziar.😱

  2. H&R Răspunde

    Și sigur nu a fost pus acolo de nimeni…

  3. Crăciun Ghiuri Răspunde

    Mă gândesc așa în mine că în mod foarte “interesant” astfel de picturi “spontane” apar numai la noi în lumea creștină. Probabil găina irakiană face ou cu semiluna pictată tot așa. Și bineînțeles coaja oului trebuie să fie neagră (zic eu) că doar acolo e patria isisiștilor. Oare acolo ce pățește o astfel de găină creștin ghiaură? Numai mă gândeam cu voce tare.🤔😲🤪 Chiar ne credeți atât de fraieri???

    • Gherasim Răspunde

      Chiar esti liber sa crezi si sa gândesti exact ce vrei, Eu la fel ma gândesc ca o femeie la 80 de ani nu vad interesul sau scopul de a face vreo propaganda prin asta, explicatie logica nu am dar daca batrana a gasit un ou cu cruce pe el bravo Ei ce sa zic e un caz misto si nimic mai mult din dialogul cu Dânsa nu am sesizat nimic care sa ma încline în vre-un sens sau altul, uitandu-ma la mâinile ei muncite nu o vad capabila in a picta o cruce atat de perfecta… este o întamplare inedita si nimic mai mult fiecare crede ce vrea, nici macar Nu suntem curiosi daca Tu esti Ateu sau Nu prin felul tau de a ne impune noua gândirea sau gandurile Tale tot cu atâta ai sa rămăi, adica e strict problema ta daca crezi sau te închini la gaini talibane dau la oua cu semiluna pe ea ….ai deviat mult de la subiect cu gandurile tale….

      • Crăciun Ghiuri Răspunde

        Dimpotrivă! Tu ai deviat dar rău de tot de la subiect. Tu nu sesisezi că numai în anumite împrejurări și numai la anumit tip de persoane apar astfel de “semne”? Nu știu de unde ai tras concluzia că aș fi ateu sau neomarxist tâmpit userist, că nu de alta dar nu-i pot suferi. Dar @Gheorghe dragă lasă tu educația online pe seama altora că e prea mare pălăria asta pentru tine. Că mi-am dat eu seama cine ești. Așa că nu mai trage tu concluzii de astea aiurea după trei propoziții că nu te pricepi la așa ceva.

    • @Gyuri Răspunde

      Stii ce spunea un fost muslim vindecat de rugaciunile unui avva crestin din pustia Egiptului?,,Noi paganii n-am cunoscut legea si am incalcat-o,voi crestinii insa va nasteti in Lege si o batjocoriti,,.

      • Crăciun Ghiuri Răspunde

        Nici la unii dar nici la alții nu mi-e “rușine” de inventivitatea clericilor când e vorba de ceva manipulare a maselor. Problema e că așa cum se petrece până la urmă este și este foarte toxică. Uită-te te numai la țările preponderent protestante, fără sfinți și fără moaște de pupat unde sunt față de noi.

  4. Vlad Tepes Răspunde

    Sint convins ca femeia este o “victima” a vreunui smecheras care traieste in preajma sa si care i-a pus oul in cuibul gainii fara sa stie.
    Ea este de cea mai buna credinta.

  5. Glami Răspunde

    Cind realizezi ca altii lanseaza sonde spre Marte, iar noi…. ?

    • 🐏🐏🐏 Răspunde

      @Glami, fiecare de ce are nevoie. Noi încă pupăm moaște la greu. La Sânta Parascheva s-a domai curge mborât recordul de turmă vizitatoare/pupătoare. Probabil trebuia recuperate pierderile financiare de pe vremea pandemiei. Noi în continuare mergem înainte doar în șuturi și cu biciul pus pe noi. Din proprie inițiativă noi nici acum nu intram nici în NATO dar nici în UE. Noroc că ne-au luat și așa iar acum ne obligă să facem ce trebuie. Că de ar fi doar după noi, ehei ….! Dacă ar fi după noi ar mai trece multă vreme până să fie cum trebuie și aici ca la restul! 😱😭

  6. Pamant Răspunde

    Daca priviti cu atentie , intr-o imagine este o gaina cu 2 capete… 🙂 , nu este nici o minune , cine este cunoscator ouale mai ies si cu astfel de pete sau forme mai ciudate.

  7. Omu de Neandhertal Răspunde

    Gaina aia musai trebuie beatificata. Dupa aia la mine in laboș, pentru supa de duminica. Si baba dusa la ospiciu. Si multi romani creduli si dusi cu vaca.

  8. Omu de Neandhertal Răspunde

    Hahaha! Cel mai credincios popor din Europa. Si cel mai batut de Dumnezeu. Paradox se numeste stiintific.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.