Ultima actualizare: azi, 19:37

Naţionale

Fata de 13 ani dispărută a fost violată de individ! Melinda primește consiliere psihologică

În urma analizelor medicale, anchetatorii au descoperit că Melinda, fata, în vârstă de 13 ani, dispărută de acasă, a fost violată. Potrivit unor informaţii, individul ar fi şantajat-o în trecut şi ar fi ameninţat-o că publică imagini indecente cu ea, scrie ObservatorNews.

Fata și individul s-ar fi cunoscut, potrivit primelor date

Potrivit unor informaţii, fata și individul ar fi vorbit mai demult prin mesaje. Conform, ObservatorNews fata i-ar fi trimis bărbatului poze indecente, iar individul ar fi şantajat-o că le face publice.

Potrivit primelor concluzii medicale, cei doi au întreţinut raporturi sexuale. Nu se ştie dacă individul a agresat-o pe copilă. Oricum ar fi, va fi acuzat de viol pentru că potrivit unei noi legi orice relaţie sexuală cu un minor sub 16 ani este considerată viol dacă diferenţa de vârstă este mai mare de 5 ani.

Fata se află acum la spital şi primeşte consiliere psihologică. Potrivit surselor Observator, copila de 13 ani prezintă leziuni la ambele mâini.

Nu ar fi prima data când individul ar ţine fete captive acasă, precizează aceeași sursă.

Vecin: Nu am ştiut că el poate să obstrucţioneze, să o ţină închisă într-o cameră. A fost drogată. Am văzut când am dus-o, că el era sub înfluenţa drogurilor. Nu numai pe asta a dus-o, a dus sute de fete aşa.

Vecin: A venit cu bagaje, cu ceva saci. Fata? Da, sigur şi cu el. Împreună au venit, au tras ceva căruţ. A mai adus el acum câţiva ani şi a ţinut-o şi a bătut-o în casă. Un hoţ, fură, ameninţă, noaptea umblă pe aici, de la vecini a furat lemne.

Citește și:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.