Ultima actualizare: ieri, 22:22

Locale

FOTO. Drapelul României a fost arborat pe Palatul Administrativ din Satu Mare

Drapelul României a fost arborat pe Palatul Administrativ din Satu Mare, în această dimineață cu ocazia Zilei Naționale a României.

Tricolorul a fost arborat, așa ca în fiecare an, pe Palat pentru a putea fi vizibil în data de 1 decembrie. Drapelul uriaș are pese 30 de metri lungime, aproape 10 metri lățime și cântărește peste 200 de kilograme.

12 comentarii

  1. Adinutza Răspunde

    Acolo i-ar fi locul mereu(permanent)!

  2. Varu Răspunde

    Așa și?

  3. Varu Răspunde

    Oricum ungurii fac ceva pe drapelul vostru, l-au pus doar așa de ochii lumii

  4. Loop Răspunde

    UNGURII SĂ ÎMI BELEASCA ****!!!! ȘI EU MĂ PIS PE CARPA ROȘU ALB VERDE ȘI MĂ ȘTERG CU EA LA CUR DUPĂ CE MĂ CAC!!!

  5. Altu Răspunde

    Daca era steagul unguresc, mamă ce de laude erau. Zilele partium,15 martie, sunt ceva normal. 1 Decembrie este șovin, lezează drepturile minorităților,etc. Bună vorba,pe cine nu lași să moară nu te lăsat să trăiești.

  6. Altu Răspunde

    Atât nu înțeleg maghiarii că ungurii nu dau un scuipat pe ei

    • Romanistan Răspunde

      Acuma rămâne să aflăm și ce părere au despre asta vlachii/românii? Vezi că încă nu ți-a ieșit tăria de aseară din cap și scrii prostiare. Deci nimic neobișnuit. Dar mai bine îți urez La mulț ani! Ce zici de asta? Poți la o adică să întorci gestul? Mă îndoiesc.

    • @Altu Răspunde

      Cu asta adormi noaptea? :-)))

    • Viceversa Răspunde

      Si ce te face sa crezi ca ungurii de aici nu-s la fel cu ei? E ca si treaba cu romanii din Ardeal fata de sudisti si moldoveni. Teoretic cei care au ramas aici sunt adevarati unguri pt ca nu si-au parasit locurile natale si au dus traditia si limba mai departe, asta au recoscut si cei de dincolo. Oricum s-au schimbat multe si in Ungaria, mergi la Budapesta mai ales in centru e plin de straini. Nu mai e ca dupa revolutie…

    • Alterego Răspunde

      Ce zici de toata Europa de vest fata de romani (referitor la scuipat) , dar cu toate astea romanii nu sunt suparati. Caz concret Olanda, Austria si altii care nu se arata, plus Franta cu parodiile din tv cu “salutul romanesc”..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.