Ultima actualizare: azi, 13:20

Locale

FOTO. Tânărul decedat în Micro 16 avea un copil de 1 an. Ar fi furat un taxi şi a făcut accident

Tânărul decedat în Micro 16 avea un copil de 1 an. Adrian T. era din Mădăras şi avea un copil de 1 an. Vestea i-a şocat pe cei care îl cunoşteau. 

Poliţia Satu Mare informează cum s-a produs accidentul din această dimineaţă din Micro 16. Potrivit sursei citate, un tânăr de 28 de ani a furat un taxi şi a intrat cu acesta într-o altă maşină şi într-un bloc. El a decedat în urma impactului.

Comunicatul IPJ Satu Mare:

La data de 4 noiembrie a.c., în jurul orei 04.30, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment, pe strada Aurora din municipiu.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, pe fondul unor neînțelegeri privind achitarea serviciilor prestate, un bărbat de 28 de ani, din Mădăras, i-ar fi sustras autoturismul unui taximetrist de 47 de ani, din Satu Mare, intrând la scurt timp în coliziune cu un alt autovehicul și cu peretele unui bloc de locuințe.

Din producerea impactului a rezultat decesul bărbatului de 28 de ani.

În cauză, cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

8 comentarii

  1. părerea mea Răspunde

    Un om cu familie și cu copil mic, chiar dacă e divorțat așa am înțeles, nu stă la 4 noaptea să se certe cu taximetristul în Micro 16, mai ales că el stă în Mădăras! Sincer nici nu mă intersează care a fost motivul neînțelegerii. Un IDIOT! Părerea mea. Oare majoritatea dintre noi de ce nu pățesc așa ceva? Aaa, că ziceți că stau acasă cu familia??? 😒😫🤢😪 Săracul copilaș, că de ăsta nu mi-e milă.

  2. Maci Laci Răspunde

    UN MARE DOBITOC…. DAR DUMNEZEU NU BATE CU BOTA!!!

  3. Haplea Răspunde

    Oare cum au constatat organele ca au fost neintelegeri de achitare a cursei? Au chestionat ambele parti? Si mai zice portalu’ ca politia spune cum s-a petrecut necazul, da’ mai cerceteaza. Da-i ‘nainte cu cercetatul neamule! 🙂

  4. Varu Răspunde

    Cu un idiot mai puțin

  5. Loop Răspunde

    UN DOBITOC MAI PUTU… DUMNEZEU NU BATE CU BOTA!!!

  6. aaa Răspunde

    Spuneti unii ca era dobitoc… probabil. Dar sa vezi ce dobitoci sunt taximetristii: Eram parcat legal si un taximetrist cu clienti in masina s-a oprit in mijlocul drumului sa imi spuna ca eu nu stau bine parcat acolo! Era beat crita ziua la amiaza! M-am certat cu el si a plecat (dupa ce a blocat circulatia!) Imi pare rau ca nu am avut inspiratia sa ii iau numarul , m-a luat prin surprindere, primele secunde chiar am crezut ca sunt parcat ilegal. Eu va spun sincer , din 10 taximetristi, 9 sunt idioti analfabeti si betivi, au impresia ca totul li-i se cuvine. Se opresc pe unde nu au voie , conduc imprudent, se baga intre masini , se dau la toate persoanele ce au gaura intre picioare etc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.