Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

FOTOGALERIE. Blocul ANL din Ardud e aproape gata. ,,Toate utilitățile au fost finalizate”

Blocul ANL din Ardud e aproape gata. Autoritățile anunță că blocul e finalizat în proporție de 99 la sută și se așteaptă branșarea la electricitate. De asemenea, parcările și spațiile de joacă pentru copii sunt în faza de execuție.

Pe strada Florilor din orașul Ardud, blocul ANL este finalizat în proporție de 99% și în curând finanțatorul, Agenția Națională de Locuințe, va recepționa investiția de care va beneficia direct comunitatea din Ardud și din localitățile aparținătoare, anunță Primăria Ardud.

Redăm, mai jos, anunțul făcut de Primăria Ardud:

,,Toate utilitățile (apă, canal și gaz) au fost finalizate și momentan așteptăm branșarea la electricitate. Deși documentația tehnică a fost depusă in Ianuarie și de atunci acesta a parcurs etapizat toată procedura, cu toată implicare și insistențele administrație locale, compania de furnizare întârzie nepermis de mult racordarea la electricitate. Noul termen dat de aceștia vizează finalul anului, moment care, cel mai probabil va coincide cu întrunirea finală a comisiei naționale de recepție. Branșarea la utilități (proiectare, avizare, autorizare, execuție și finanțare) a fost realizată din bugetul local.

Amenajare exterioară, accesul auto, iluminat nocturn și ambiental, parcări, spațiu de joaca pentru copiii și spațiu depozitare deșeuri menajere sunt lucrări de infrastructură care cad în sarcina primăriei deci sunt finanțate din buget local al orașului Ardud și se află momentan în faza de execuție.

Condițiile de atribuire a apartamentelor către beneficiari vor fi comunicate public de către finanțator, Agenția Națională de Locuințe, proprietarul de drept al investiției de la Ardud, împreună cu procedura de atribuire ulterioară recepției”.

Un comentariu

  1. USR PLUS (căcat) Răspunde

    Frumos. Daca ar face și trotuarele prin Madaras și Ardud și poate chiar o pistă de biciclete care sa lege Ardud de Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.