Ultima actualizare: azi, 14:00

Locale

Întâmplare cu final fericit! Câine pierdut de patru luni, găsit de o patrulă de jandarmi

O patrulă de Jandarmerie aflată în serviciu pe strada Depozitelor din municipiul Satu Mare a observat un câine de rasă care rătăcea pe stradă.

Câinele părea dezorientat, iar echipajul l-a prins cu ușurință. Au examinat patrupedul în căutarea unor eventuale răni, dar nu au găsit nimic. Au observat faptul că acesta este înregistrat cu microcip. Cu ajutorul unui medic veterinar au reușit să identifice proprietarul animalului.

Contactat de jandarmi, proprietarul câinelui le-a comunicat acestora faptul că își pierduse câinele de patru luni de zile, și că deja nu mai avea speranța că îl va mai găsi.

Finalul a fost unul cu bucurie de ambele părți: a stăpânului care și-a regăsit câinele și a câinelui, care și-a regăsit stăpânul.

2 comentarii

  1. Peda Gogu Repetent Răspunde

    De acceea trebuie plimbati numai in lesa. Nu stiu cati proprietari de caini vad zilnic si care se plimba cu cainele fara lesa. Asta zi de zi. Si cand le zic asta se supara. Ca cica cainele ii asculta. Dar ce face’i dac[ se sperie si sare sub rotile unei masini???? Ca eu insumi mare iubitor si proprietar de caine am calcat fara sa vrea asa un patruped nelegat. Eu eram in miscare dar chiar nu aveam viteza (40-50 la ora maxim ca eram si in preajma unei scoli) si un idiot a claxonat langa mine. Saracul pechinez a sarit direct de langa stapana sub roti si chiar nu l-am putut evita. Totul a fost o fractiune de secunda. Si acum dupa mai bine de zece ani am nopti nedormite din cauza asta. Sincer spun. Asa ca plimbati-va animalele in lesa si nu mai patiti asa ceva. Ca lesa toti aveti.

  2. vadimT Răspunde

    maine o gasesc si pe Elodia :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.