Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

O sătmăreancă și-a pierdut vederea la un ochi de la o petardă. Daune de 20.000 de euro

O sătmăreancă în vârstă de 29 de ani și-a pierdut vederea la un ochi de la o petardă. Incidentul a avut loc chiar în noaptea de Anul Nou, în municipiul Satu Mare, când un individ a aruncat o petardă la întâmplare.

Potrivit informațiilor PortalSM, în noaptea de 31.12.2018/01.01.2019, cu ocazia serbării trecerii între ani, inculpatul a utilizat obiecte pirotehnice de tip petardă, cauzându-i persoanei vătămate leziuni traumatice care au condus la pierderea funcțională ireversibilă a ochiului drept. ,,Sechelele posttraumatice de la nivelul ochiului drept au dus la pierderea funcțională ireversibilă a ochiului, ce reprezintă infirmitate fizică (permanentă) prin pierderea vederii binoculare”, conform diagnosticului medical.

Petarda i-a explodat în față

Victima a povestit că în timp ce se afla cu soțul ei și cu alți prieteni și vecini pe stradă pentru a privi focurile de artificii organizate de municipiul Satu Mare o petardă aruncată de un individ i-a explodat chiar în față, fiind transportată de urgență la spital, cauzându-i-se leziunile traumatice de 65-70 zile îngrijiri medicale. Sătmăreanca a fost supusă unor intervenții chirurgicale, iar cu toate că s-a angajat că va achita toate cheltuielile medicale, agresorul nu s-a mai interesant de starea victimei.

Agresorul a fost condamnat, luna aceasta, la 10 luni de închisoare cu amânarea aplicării pedepsei și trebuie să-i plătească victimei sale daune de 20.000 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.