Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

Pensiunea Ana din Odoreu, redecorare impresionantă! Descoperă noul spațiu pentru petreceri

Pensiunea Ana din localitatea Odoreu a avut parte de o redecorare impresionantă! Astfel, începând din această săptămână, acolo se pot organiza evenimente precum: zile de naștere, majorate, botezuri… etc., într-o atmosferă primitoare și elegantă.

La doi pași de municipiul Satu Mare, locația este ideală pentru evenimente speciale și momente de neuitat.

Pensiunea Ana le pune oaspeților la dispoziție:

Cinci camere

Cu cinci camere confortabile, fiecare dotată cu baie proprie, televizor și frigider, Pensiunea Ana asigură condiții optime pentru cei care doresc să petreacă mai multe zile într-un cadru relaxant.

Ciubăr cu jacuzzi

O atenție deosebită a fost acordată relaxării și distracției, iar ciubărul cu jacuzzi adaugă o notă de lux și confort.

Bucătărie dotată complet

Facilitățile de bază nu sunt singurele atuuri ale acestei pensiuni. O bucătărie complet dotată oferă posibilitatea organizării unor mese delicioase.

Zonă de grill și ceaun

Zona grill și ceaunul sunt pregătite pentru a satisface pofta de preparate savuroase. Cu un spațiu de relaxare în aer liber, oaspeții pot savura momentele speciale într-un cadru natural și plăcut.

Sală specială pentru evenimente

Pentru evenimente mai ample, Pensiunea Ana dispune și de o sală special amenajată, cu o capacitate de 40 de persoane, oferind posibilitatea organizării de diverse evenimente, de la petreceri private la întâlniri de afaceri sau team-building-uri.

Rezervări:

Telefon: 0749 826 186.

Facebook: Pensiunea Ana Odoreu