Ultima actualizare: azi, 09:22

Locale

FOTO. Elevi cu suflet mare. Au colindat și donat pachete cu alimente pentru orfani și vârstnici

Elevi cu suflet mare. Au colindat și au donat pachete cu fructe, legume și alimente neperisabile pentru orfani și pentru vârstnicii din centrele din județul Satu Mare. 

La fel ca în anii precedenți, și în acest noiembrie, în cadrul campaniei ,,Legume și fructe donate”, elevii voluntari ai Școlii Gimnaziale Nr. 1 Negrești-Oaș, sub directa îndrumare a profesorilor voluntari și suportul părinților, au desfășurat activități deosebite donând fructe, legume, compoturi, dulciuri și alte alimente neperisabile, beneficiarilor din instituțiile partenere, respectiv: Centrul de Plasament ,,Floare de Colț” Halmeu, Centrului de Asistență pentru vârstnici ,,Viavalis” Turț, Casa de tip familial ,,Casa Soarelui” Coca, Asociația ,,Lumea lui Emanuel”, Negrești-Oaș și Casa de tip familial ,,Speranța” Carei.

Totodată, cu empatie, căldură și zâmbete au beneficiat reciproc – voluntari și beneficiari – de emoțiile bucuriei prin intermediul colindelor specifice sărbătorilor Crăciunului, interpretate în cinstea comemorării Nașterii Domnului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.