Ultima actualizare: azi, 19:37

Naţionale

Poliția și DSVSA, descinderi la o mănăstire. Trei persoane au murit, alte 29 sunt la spital

Mănăstirea Florești a fost luată cu asalt de polițiști și procurori, dar și de inspectorii DSVSA Vaslui, după ce trei oameni au murit, iar alte 29 de persoane au ajuns la spital cu simptome de toxiinfecție alimentară, informează vremeanouă.ro. Oamenii, pacienți ai spitalului din Murgeni, au mâncat pangasius de la mănăstire și conservă de pește de la spital.

Mănăstirea Florești, care a dat mâncare de pomană bolnavilor de la Spitalul de Psihiatrie Murgeni, a fost amendată cu 40.000 de lei pentru nerespectarea normelor sanitar veterinare, a declarat pentru Libertatea o sursă din cadrul Direcţiei Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Vaslui. De asemenea, a fost pus sechestru pe aproximativ 100 de kilograme de peşte pangasius găsit în bucătăria mănăstirii.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui au transmis că au deschis un dosar penal în care fac cercetări pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Bucătăria lăcașului de cult a fost sigilată.

Un comentariu

  1. Vulpea bi-polara Răspunde

    Voia domnului… . Tot pe cei mai buni ii ia prematur la dreapta lui,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.