PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Prins la mijloc: fosta și actuala iubită s-au luat la bătaie. Fosta i-a distrus și mașina

Sătmărean prins la mijloc: fosta și actuala iubită s-au luat la bătaie. Apoi, fosta iubită i-a distrus și mașina cu un topor.

Potrivit informațiilor PortalSM, în localitatea Hrip din județul Satu Mare a avut loc un incident între un bărbat, actuala sa concubină și fosta concubină. Concret, pe fondul geloziei și a unor discuții contradictorii, actuala concubină a bărbatului a fost victima unei agresiuni fizice, fiind strânsă de gât și lovită în zona capului de către fosta concubină.

Conflictul a izbucnit când bărbatul și actuala sa concubină au mers la locuința fratelui acesteia cu un autoturism BMW. La scurt timp, fosta concubină a bărbatului a sosit la fața locului și a vandalizat mașina, provocând avarii în valoare de 700 de euro. Ulterior, s-a iscat o confruntare verbală între cei trei.

Pe fondul geloziei, fosta concubină a atacat-o violent actuala concubină a bărbatului, prinzând-o de păr și trântind-o la sol, cauzându-i leziuni. Fosta concubină a recunoscut distrugerea mașinii și a afirmat că a luat această măsură din cauza unor datorii nerecunoscute de bărbat.

Acum, aceasta urmează să fie judecată pentru infracțiunile de lovire și distrugere.