Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

Prins la mijloc: fosta și actuala iubită s-au luat la bătaie. Fosta i-a distrus și mașina

Sătmărean prins la mijloc: fosta și actuala iubită s-au luat la bătaie. Apoi, fosta iubită i-a distrus și mașina cu un topor.

Potrivit informațiilor PortalSM, în localitatea Hrip din județul Satu Mare a avut loc un incident între un bărbat, actuala sa concubină și fosta concubină. Concret, pe fondul geloziei și a unor discuții contradictorii, actuala concubină a bărbatului a fost victima unei agresiuni fizice, fiind strânsă de gât și lovită în zona capului de către fosta concubină.

Conflictul a izbucnit când bărbatul și actuala sa concubină au mers la locuința fratelui acesteia cu un autoturism BMW. La scurt timp, fosta concubină a bărbatului a sosit la fața locului și a vandalizat mașina, provocând avarii în valoare de 700 de euro. Ulterior, s-a iscat o confruntare verbală între cei trei.

Pe fondul geloziei, fosta concubină a atacat-o violent actuala concubină a bărbatului, prinzând-o de păr și trântind-o la sol, cauzându-i leziuni. Fosta concubină a recunoscut distrugerea mașinii și a afirmat că a luat această măsură din cauza unor datorii nerecunoscute de bărbat.

Acum, aceasta urmează să fie judecată pentru infracțiunile de lovire și distrugere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.