Ultima actualizare: azi, 09:22

Locale

Proiect depus de Adrian Cozma. Deputatul, mesaj pentru Ciolacu: ,,Bugetul nu crește prin amenzi!”

O măsură a Guvernului anulează dreptul firmelor să poată plăti amenzile în cuantum de 50% dacă plata se face în 15 zile. Adrian Cozma a depus în Parlament o propunere legislativă pentru abrogarea acestei prevederi și a transmis un mesaj premierului Ciolacu: ,,Bugetul nu crește prin amenzi și constrângeri”.

Redăm, mai jos, poziția deputatului Adrian Cozma:

,,Măsura Guvernului prin care anulează dreptul firmelor să poată plăti amenzile în cuantum de 50% dacă plata se face în 15 zile, e foarte inoportună, ca să nu zicem că e împotriva economiei. Încasări nu avem mai mari, iar firmele contestă deciziile ANAF dacă nu pot plăti, iar asta înseamnă cel puțin o amânare de mai bine de un an a plății amenzilor, dacă nu chiar anularea lor de către instanțe. Încă o dată premierul nu știe ce are de făcut în economie. Așadar am depus un proiect de lege de anulare a prevederilor impuse prin noile măsuri născocite în laboratoarele PSD”.

5 comentarii

  1. teo Răspunde

    Sa speram ca acest demers va reusi. Ar fi prima realizare a 4 ani de mandat de parlamentar. Realizare pentru cetateni…..ca pentru gasca lui hoti a facut destule! Dl Supozitor….Lumea este satula de voi!!

    • antiUSL Răspunde

      Tu nu vezi că la ăștia nu știe dreapta ce face stânga?
      Își asumă răspunderea pe un pachet legislativ ca imediat după intrarea in vigoare să își de-a seama că e proasta acea legislație.
      Și-apoi incep sa dea înapoi și s-o cârpească prin OG și OUG….. (iar aceste demersuri Cozma le considera un succes personal…)
      Singurul lor scop e sa stea cocoțați la putere cât mai mult împreună (PSD și PNL) pentru a putea jefui cat mai mult.
      Iar noi rămânem doar niște spectatori scârbiți 🤢

  2. Marius Groza Răspunde

    Prostul ăsta se laudă cu munca altora. A semnat si el pe un tabel.

    • Aurel Răspunde

      Așa grăiești tu de șeful tău faraoane, sari la mâna care te-a făcut om și ți-a dat un loc de muncă, ce ii drept doar de șofer ,dar ii și ăla ceva de cât nimic!?.

  3. Borsa Răspunde

    SUPOZITORULE, IARA TE BAGI?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.