Ultima actualizare: azi, 08:03

Locale

Sara, fetița de 13 ani dispărută de 7 zile a fost găsită!

Sara Moiș, fetița în vârstă de 13 ani dispărută de șapte zile din Sighetu Marmației, a fost găsită luni dimineață. Anunțul a fost făcut de șeful politiei locale din Sighet, care a precizat că a găsit-o “întâmplător” și că fata este “vie și ok”, informează observatornews.ro. Părinții anunțaseră o recompensă de 10.000 de euro pentru cel care are informații despre locul unde se află fata lor.

Șeful poliției locale din Sighet a anunțat că a găsit-o pe fată întâmplător. “Am găsit-o eu, din întâmplare. Am luat-o, e vie, e ok”, a declarat omul legii. Din primele informații, fata de 13 ani era într-o cameră insalubră de la Curtea Veche, în centrul orașului Sighet. Era pe o saltea, singură.

,,În urma unor date și informații obținute de polițiștii din Sighetu Marmației, astăzi, 13 noiembrie, minora în vârstă de 13 ani, declarată dispărută, a fost găsită  într-un imobil de pe raza municipiului. Mulțumim tuturor forțelor de ordine, voluntarilor și tuturor celor care au participat în aceste zile la activitățile de căutare. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs dispariția și pentru a se verifica dacă pe perioada dispariției, minora a fost victima vreunei infracțiuni”, au precizat reprezentanții IPJ Maramureș.


Sursa: observatornews.ro

2 comentarii

  1. Soso Răspunde

    Intamplator?!!! A trecut pe acolo..asa..in plimbare? Curios..

  2. Satmarean1 Răspunde

    Daca nu a fost obligata sa mearga,sa stea…..inseamna ca unii chiar au luat- o razna!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.