Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

Stații de autobuz desființate în Satu Mare. În schimb, se înființează o stație nouă

Stații de autobuz desființate în municipiul Satu Mare. În schimb, se înființează o stație nouă, informează Transurban Satu Mare.

,,Începând cu data de 6 noiembrie, stația de autobuz de vis-a-vis de Cantina Unio și stația cunoscută sub denumirea de „Stația Billa” vor fi desființate. În locul acestora, este înființată stația din Parcul Soarelui, de pe B-dul Octavian Goga (Fântâna arteziană) care devine funcțională începând de luni. Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente și vă mulțumim pentru înțelegere!”, transmite Transurban Satu Mare

8 comentarii

  1. 😮😮😮 Răspunde

    Coroborat asta cu rampa de coborâre a viitorului pod 3 care dă în Independenței și în sensul giratoriu din Soarelui aflat chiar în proximitate va fi cu efect pentru trafic foarte “interesant”, asta ca să formulez elegant.

    • Poola la voi in cur! Răspunde

      Ce tot băunați că boii? Dacă nu vă convine traficul, mergeți cu bicicleta sau pe jos!

      • 😮😮😮 Răspunde

        Recitește ce am scrsi că nu ai priceput o iotă. Pooola la tine. Adică vine să zicem omul de la țară și are treabă la casa de sănătate. Busul orpește în mijlocul giratoriului că așa a năzărit la Biobika că arată mai bine, drept urmare clientul trebui să traverseze intersecția de la Independenței unde nu este zi fără accident. Și asta pentru sfânta fluidizare. Și când vor curge în jos pe rampă mașinile și nimeni nu se mai oprește am să te văd sigur sub o roată. Că cu bicicleta în zonă sigur nu te riști boule că e sinucidere curată! Idiot cu master ce ești.

  2. Aspi Rina Răspunde

    Cum adică ” în locul acestora, este înființată stația din Parcul Soarelui (fântâna arteziană) ” ???!!!Păi și până acum stația din Parcul Soarelui funcționa,deci nu a fost înființată în locul celor două stații pe care vor să le desființeze ??!!!Și nu ne spun motivul pentru care vor să le desființeze ??!!!

    • Pistike Răspunde

      N-ai spirit de observație!
      Stația de autobuz va fi mutată câțiva metri spre sensul giratoriu, nu fix în intersecție, cum este acum!

    • Bubu Răspunde

      Ce motive vrei? Mută stația că așa vor mușchii lor, și pot să o facă fără acordul tău!
      Țapă 😂😂😂

      • Satana Răspunde

        Sa nu crezi tu ca fac ce vor ei !!! Insa in dreptul portii Unio, se va amenaja un sens giratoriu pentru noul complex comercial ce se va construi in locul fostei uzine fanion a Satmarului .

        • Bubu Răspunde

          Ce sens giratoriu? Între cele două, de pe Independenței și Păuleștiului? Doamne ferește, o să batem recordul de sensuri giratorii pe sută de metri 😂😂😂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.