Ultima actualizare: azi, 19:26

Locale

Un minor din Satu Mare a furat un BMW și a spart un apartament, într-o singură noapte

Un adolescent, în vârstă de 17 ani, din Satu Mare a comis două infracțiuni în aceeași noapte: furtul unei mașini și pătrunderea într-un apartament, potrivit surselor PortalSM. Tânărul a furat un autoturism BMW, folosind o cheie găsită în apropierea blocului său. A condus mașina pe străzi și a abandonat-o în fața unei case de pe strada Solidarității. Ulterior, a intrat într-un apartament situat la parterul unui bloc, de unde a furat un telefon iPhone și o tabletă.

În fața autorităților, tânărul a recunoscut că a găsit cheia BMW-ului în proximitatea blocului și a știut că aparține unei vecine. El a luat cheia și, aproximativ după câteva zile, într-o noapte, a deschis autoturismul care era parcat lângă un garaj, l-a pornit și s-a deplasat cu el până pe strada Solidarității, unde l-a abandonat în fața unei porți.

De asemenea, tânărul a menționat că la aproximativ o săptămână după întâmplare, a lăsat cheia autoturismului, un telefon mobil de culoare albă marca iPhone și un card bancar emis de Raiffeisen în cutia poștală a proprietarului mașinii pe care o furase.

În ziua în care a furat cheile BMW-ului, tânărul a intrat și prin fereastra deschisă a unui apartament situat la parterul unui bloc și a furat o tabletă de culoare. Ulterior, i-a dat tableta mătușii sale, care a contactat autoritățile.

Acum, în vârstă de 18 ani, tânărul a fost supus unei măsuri educative pe o perioadă de 3 luni pentru săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducere a unui vehicul fără permis și furt calificat, acțiuni desfășurate când era încă minor.

3 comentarii

  1. Nicolae Răspunde

    In opinia mea omul acesta are mari sanse de reabilitare. Important este ca aceasta sa fie
    facuta de profesioniști, pe care ii iei de unde?, nu ca nu ar exista, vine intrebarea profesionistului , la care partid politic sa ma inscriu ca sa pot promova in pătratica prin care pot sa ajut?. Ce si cate compromisuri trebuie sa fac? , pentru a ajuta….

  2. Anghel Popovici Răspunde

    Deja nu se mai poate o zi fără ca portalsm sau presasm să posteze o știre cu “BMW”.
    Bă da mari probleme aveți cu firma de automobile bmw alte lucruri inafara de “BMW” există? Eu cred că nu.
    Mai postați și voi alte știri nu numa știri cu un bmw parcat prost și rahaturi de genu.

    • altu fără bmw Răspunde

      …. pentru că tot lanțul de evenimente s-a petrecut din cauza că puștiul a pus ochii pe un BMW. De aia. Dacă era altă marcă de mașină nu sunt sigur că fura vehiculul. E o mare problemă în capul multora că au nevoie ca să își “completeze” personalitatea cu astfel de achiziții considerate de ei de lux. Că altfel se simt incompleți, nerealizați. Nu e problema ziarului sau a altora că unii au astfel de probleme. Se cheamă fenomenul cameră de copil sau cei 7 ani de acasă. Adică educația primită. Nici eu nu am BMW că nu am nevoie dar dacă aș avea eu aș respecta regulile de circulație în continuare și nu aș considera că sunt deasupra regulilor. Că mulți așa fac că hehe am bămăwezi și dispari din fața mea. Iar în momentul în care se întâlnesc doi idioți de acest tip pe șosea atunci vezi tu breaking news și accident teribil pe nu știu unde. Asta ar trebui să te preocupe și nu mai fi așa gingaș la suflet că nu ține.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.