Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

Un nou paradis pentru iubitorii de tutun și cafea apare în oraș – RioTabak!

Dacă pasiunea ta este cafeaua de calitate și produsele pentru fumători, pregătește-te să fii surprins în mod plăcut. Cum? Noul magazin RioTabak își deschide oficial ușile sâmbătă, 4 noiembrie 2023, aducând cu el o gamă diversificată de produse și o atmosferă primitoare.

Într-un oraș cu stil apare un magazin cu atitudine

Cei care sunt la curent cu oferta RioTabak, știu că marca este consacrată în a oferi produse de calitate în industria tutunului. Sâmbătă, 4 noiembrie 2023, este o zi ce nu trebuie ratată în Satu Mare, deoarece are loc deschiderea noului Magazin RioTabak Careiului. Situat pe strada Drum Careiului, bl. C3, Sc. 1, această oază de bucurie aduce o explozie de noutăți pasionaților de tutun.

Trabucuri, țigări de foi, tutun pentru rulat, pipă și multe altele

RioTabak Careiului este un paradis pentru pasionații de tutun. Noul magazin oferă o gamă variată de produse, inclusiv trabucuri de cea mai înaltă calitate, țigări de foi, tutun de rulat și accesorii de tutun. Pentru cei care apreciază ritualul de a savura un bun trabuc, o țigară de foi aromată sau o pipă distinsă, gama de produse va satisface cele mai exigente gusturi. Dacă te pasionează tutunul aromat și de calitate, planifică o vizită în ziua deschiderii și cu siguranță vei găsi ceva pe gustul tău.

Primii clienți, mari beneficii

Pentru a sărbători deschiderea, clienții vor fi răsplătiți pe măsura entuziasmului lor. Deși RioTabak este recunoscut pentru produsele sale de calitate din domeniul tutunului, noul magazin aduce ceva cu totul nou: cafea “to go”. Da, ai auzit bine! Este un concept inedit pentru RioTabak, care adaugă un plus de versatilitate magazinului, oferind cafea proaspătă și delicioasă, pregătită pentru a fi luată atunci când ești în mișcare.

Primii clienți care pășesc pragul magazinului RioTabak Careiului vor primi un card special care le oferă 10 cafele gratuite pe parcursul viitoarelor vizite în magazin. Acest lucru reprezintă o modalitate perfectă de a-și începe ziua sau de a-și face o mică plăcere în timpul cumpărăturilor. Dar bucuriile nu se termină aici! Clienții vor primi un pachet cadou special, plin de produse-surpriză, acesta fiind o mică recompensă pentru vizita lor.

Oferta 1+1 gratuit – cadoul Riotabak pentru toată lumea

Pentru toți cei care apreciază produsele marca Altora, Riotabak vine cu o ofertă memorabilă – un 1+1 gratuit la orice produs Altora achiziționat. Ce înseamnă asta? Simplu: pentru fiecare produs Altora cumpărat, vei primi un produs gratuit. Astfel, nu doar economisești, ci și multiplici plăcerea cumpărăturilor. Este șansa perfectă de a profita de fiecare produs Altora, printr-un simplu gest: dublează-ți bucuria!

Noul magazin RioTabak din Satu Mare te așteaptă să sărbătoriți împreună cu oferte speciale, cadouri minunate și o delicioasă cafea “to go”. Indiferent dacă ești pasionat de tutun sau iubitor de cafea, acest loc va deveni cu siguranță o destinație preferată.

Program: zilnic 0800 – 2000

Adresa: Strada Drum Careiului, bl. C3, Sc. 1

Telefon: 0774.052.161

Facebook: @riotabakcareiului

Instagram: @riotabak_careiului

Google Maps