Ultima actualizare: azi, 15:49

Locale

Mama care și-a ucis nou-născutul, condamnată la 11 ani cu executare

Mama care și-a ucis nou-născutul și-a aflat pedeapsa. Femeia, originară din județul Satu Mare, și-a asfixiat bebelușul și l-a aruncat într-un canal. Ea a fost condamnată la 11 ani de închisoare cu executare.

Potrivit informațiilor PortalSM, femeia din satul Coca, comuna Călinești Oaș, însărcinată în 9 luni, a ales să nască la domiciliu. Aceasta a născut în noaptea de 1 spre 2 martie 2023 acasă, un copil de sex feminin, născut viu și viabil.

Mai apoi, femeia, cu intenție și fără să se afle într-o stare de tulburare psihică, a ucis nou născutul prin obstrucționarea orificiilor respiratorii cu un corp moale, după care l-a aruncat pe acesta într-un canal cu apă situat în spatele imobilului de domiciliu, în urma acestor activități rezultând decesul prin asfixie mecanică a nou-născutului.

Femeia a refuzat să dea declarații în legătură cu fapta sa.

Un comentariu

  1. bla Răspunde

    Acum ar mai fi o pită de mâncat pe subiectul cine a lăsat-o gravidă pe nefericita asta. Pentru că dacă gândim logica masculul poartă cam 50% din vina pentru că s-a ajuns în halul ăsta. Asta dacă nu mai mult dacă a lăsat-o singură. Dar ca de obicei în țara asta se lovește în cel care este prins cu ceva. Ca să nu mai povestim de faptul că unde a fost toată armata de la protecția socială și restul (că are titulă lungă rău) în toată perioada sarcinii. Sau ziceți ca să nu deranjăm somnul specialilor????? Atunci așa să fie. Dar să nu ziceți că nu vi s-a zis dacă se mai repetă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.