Ultima actualizare: azi, 14:52

Locale

A băut 10 beri, apoi s-a urcat la volan. Petrecerea, încheiată cu o condamnare

A băut zece beri, apoi s-a urcat la volan. Pe drum, bărbatul s-a întâlnit cu polițiștii, iar acum a fost condamnat la închisoare.

Potrivit informațiilor PortalSM, bărbatul a a fost oprit de un echipaj de poliție, întrucât mașina pe care o conducea se deplasa haotic pe partea carosabilă. Pentru că emana un puternic miros de alcool, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 1,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Fiind audiat, bărbatul a declarat că în jurul orei 07.00 s-a deplasat la un magazin de unde a cumpărat câteva beri, pe care le-a băut împreună cu prietenul său. Până la ora 17.00 a consumat în total zece beri, după care, în jurul orei 21.10, s-a urcat la volan și a condus până la o benzinărie cu scopul de a-și cumpăra țigări.

La întoarcerea spre casă, acesta a fost oprit de un echipaj de poliție. Pentru că mai avea antecedente penale, bărbatul a fost condamnat la un an și cinci luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.