Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

Accident în județul Satu Mare. Doi tineri (19 ani) au ajuns cu mașina într-un cap de pod

Accident în județul Satu Mare. Doi tineri de 19 ani au ajuns cu mașina într-un cap de pod, apoi au fugit de la locul accidentului.

Ce spune poliția:

,,La data de 24 decembrie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au identificat două persoane care ar fi fost implicate într-un eveniment rutier, în ziua anterioară. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că, la data de 23 decembrie, în jurul orei 22.15, un tânăr de 19 ani, din Giorocuta, ar fi condus un autoturism pe Drumul Comunal 36, între Giorocuta și Supuru de Sus și ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune cu un cap de pod din beton.

Atât conducătorul autoturismului, cât și pasagerul, ambii de 19 ani, au părăsit locul accidentului, fiind identificați ulterior de către polițiști. Din producerea evenimentului a rezultat rănirea pasagerului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestora”.


Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.