Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

Accidentul de trei morţi din Băbeşti: organele au stabilit cum era starea carosabilului

Accidentul de trei morţi din Băbeşti. Organele de anchetă au stabilit că drumul dintre Turţ şi Halmeu, de pe raza localităţii Băbeşti, nu a fost îngheţat, ci doar umed, în momentul accidentului de sâmbătă dimineaţa, când a avut loc accidentul în care trei persoane au murit: copilul de 13 ani, mama acestuia şi bunica.

Primele semne de întrebare au fost ridicate pentru a găsi o explicaţie a accidentului, şi anume cum a fost posibil ca pe drum drept, şoferiţa de 40 de ani să scape controlul autoturismului iar maşina să intre în şanţul pplin cu apă. Poliţiştii sosiţi la faţa locului au constatat că nu era gheaţă pe carosabil, erau + 1,5, + 2 grade Celsius. Carosabilul era într-adevăr umed, potrivit informaţiilor PortalSM.

Tragedia care a zguduit judeţul

Amintim că trei persoane și-au pierdut viața într-un teribil accident produs în localitatea Băbești, după ce mașina în care se aflau a ajuns într-un șanț plin cu apă. Mama, fiul, în vârstă de 13 ani, și bunica au murit înecați, în timp ce o minoră, fiica șoferiței, a fost grav rănită. Potrivit informațiilor PortalSM, familia mergea la biserică atunci când s-a produs nenorocirea.

Familia era din localitatea Turț, erau adventiști, iar sâmbătă dimineața s-au urcat în mașină și se îndreptau spre Halmeu, la un lăcaș de cult, potrivit informațiilor PortalSM. Doar că, în localitatea Băbești, șoferița a pierdut controlul volanului, cel mai probabil din cauza drumului alunecos, și a intrat cu mașina într-un șanț plin cu apă. În urma accidentului, trei persoane au decedat: conducătoarea auto, fiul acesteia (13 ani) și bunica (70 ani). Fiica șoferiței, o minoră în vârstă de 17 ani, aflată și ea în mașină, a fost rănită grav și transportată de urgență la spital.

 

8 comentarii

  1. Feri Poker Răspunde

    Mda,umed…Femeia care trecuse pe acolo mai devreme declara altceva,prefectule !!

  2. popa Răspunde

    Prostule, Feriche care eşti, la +2grade era probabil…….săniuş

  3. H&R Răspunde

    Suprafata la apa era înghețat lângă drum. Asta e 1000‰.

  4. Osh An Răspunde

    Neadaptarea vitezei la condițiile de drum!
    Șoferița avea amenzi pentru viteză!

    S-o grăbit să se întâlnească cu zeul ei, acolo a ajuns!
    Păcat de copii, unul mort, cealaltă orfană!
    Dumnezeu să-i odihnească în pace!

  5. Nha Răspunde

    Ce vreti sa spuneti portal, ca folositi prescurtari prin omisiune, sau e un “clasic”?! Ori e accident de masina cu morti ori accident cu morti, dar “accident de morti”?! Vai de limbu rumunu! 😥

  6. Ion Răspunde

    Organe nu au stabilit ca lipsește parapetul de protecție???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.