Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

APASERV Satu Mare, în pragul anului 2024: „Vă transmitem cele mai călduroase gânduri și urări de bine”

APASERV Satu Mare transmite un gând bun tuturor sătmărenilor, în pragul anului 2024.

„În pragul acestui moment de trecere dintre ani, dorim să vă transmitem cele mai călduroase gânduri și urări de bine din partea întregii echipe Apaserv Satu Mare. Vă mulțumim pentru încrederea acordată în serviciile noastre și pentru parteneriatul construit în timp. Sunteți o comunitate minunată, iar munca noastră la Apaserv Satu Mare este ghidată de dorința de a contribui la bunăstarea locuitorilor acestui județ.

În noul an ce se apropie, ne dorim să aducem împreună schimbări pozitive și să continuăm să ne dezvoltăm pentru a asigura o viață mai bună pentru fiecare dintre voi. Să fim mai puternici, mai uniți și să lucrăm în armonie pentru a construi un viitor prosper pentru toată comunitatea.

Fie ca noul an să vă aducă bucurii, sănătate și succes în toate proiectele voastre. Să vă bucurați de fiecare moment alături de cei dragi și să vă împliniți visele cu optimism și determinare.

Cu recunoștință, echipa Apaserv Satu Mare”, este mesajul transmis de APASERV Satu Mare.

3 comentarii

  1. Black Răspunde

    Și un preț mai mic la apa furnizata, canalizare, pe măsură ca ne reducem posturile inutile, pe măsură ce realizăm că nu trebuie băgate in factura costurile pentru modernizarea rețelei făcute cu bani europeni. Inclusiv plata acestui articol ne este facturat tot noua, ca și cost operațional….

  2. c-block Răspunde

    Estimez că dacă la anul va apărea un candidat la primărie care va promite că va face cărare prin mizeria de acolo va avea minim 5-10% voturi numai pe treaba asta. Pentru că ce se petrece acolo nu este normal. Una e prețul și alta este calitatea serviciilor. Ca să nu mai povestim de adunătura de acolo de consilieri. Și chiar aș fi curios dacă le-a verificat cineva cum s-au executat anumite lucrări de canalizare pentru că și un nespecialist în domeniu își dă seama că ceva nu e în regulă. Sunt sigur că recepțiile sunt făcute și lucrările sunt date ca și bune calitativ. Numai uitați-vă pe drumurile recent reabilitate după o ploaie. Dacă Cosma e băiat deștept va profita. Mai ales că consilierii de la liberali nu au votat creșterea prețului la apă.

  3. Suciu Mirela Răspunde

    Și eu Si eu vă urez toate cele bune an nou fericit și votați PSD că fratele meu îl conduce și chiar merită că a făcut numa bine pt cetățeni. Doamne ajută Să fim la putere iar să terminăm ce am inceput. Amin din Supur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.