Ultima actualizare: azi, 18:14

Locale

Când se va circula pe pasarela pietonală din Satu Mare. Ce lucrări urmează

Primarul Kereskenyi Gabor a vorbit, în cadrul unei conferințe de presă, despre când se va putea circula pe pasarela pietonală din Satu Mare. Edilul a spus că mai sunt câteva lucrări ce trebuie finalizate, însă totul depinde de condițiile meteo.

Concret, mai urmează, printre altele, vopsitul tablierului și lucrările de aplicare a hidroizolației, iar potrivit primarului proiectul ar urma să fie finalizat în primăvara anului viitor.

,,Aici depinde totul de condițiile meteo pentru că în aceste condiții nu se poate apuca de vopsitul tablierului și structurii metalice și de acele lucrări de aplicare a hidroizolației și a stratului de uzură. Deci undeva, ca și un termen cât de cât rezonabil, este undeva în martie, aprilie”, a spus primarul Kereskenyi Gabor.

 

9 comentarii

  1. .... Răspunde

    Adrian Cozma a forțat mâna primarului să termine mai repede pasarela pietonală, pentru ca săracii din centrul nou să-și poată face cumpărăturile de crăciun la mall dar primarul a promis că de crăciunul pe rit vechi, adică de bobotează, se va circula pe pasarelă!
    De asemena, podul va fi vopsit în culorile cur-cubeului, la solicitarea domnului vice-primar adelin 😉

  2. 😝 Răspunde

    Podul find mic ca înălțime ar putea încurcă navigația barcutelor, așa că se așteaptă avizul de la Navrom.

  3. Vizionaru Răspunde

    In 9 Noiembrie spunea Gaborel ca o sa fie gata pana in Ianuarie…Acu avem o alta amânare deci lucrările sunt in linie dreapta! Întreb și eu specialiștii UDMR( specialiștii liniei drepte) ,de ce ambele poduri sunt amplasate perpendicular peste luciul de apa și diguri iar pasarela este amplasată câș, in contradicție evidentă cu cele doua poduri? Credeți ca dacă o sa o vopsiti in verde nu o sa se observe ?

    • anticarcotas Răspunde

      bai…nu te pricepi…asa a fost proiectul…

      • Vizionaru Răspunde

        Așa este, nu ma pricep! Dar cred ca nici ei!

      • Vizionaru Răspunde

        Și scuza-ma eu cred ca nici proiectul nu era așa!Cel puțin ce ne-a arat Gaboroz….Cum nici parcul central nu era așa și cum probabil nici machetele cu parcările nu o sa semene cu ce va fi, dacă va fi vreodată.

  4. Dezvoltare Răspunde

    Mai bine sa fie gata cu intarziere de 3 luni decat nimic, cum era in vremea lu Coi ca. Evident, el nu intarziase cu nimica…a reusit sa desfiinteze pista de biciclete pe Blaga in timp record. Si garajele in M17 a demolat intr-o clipa. Si targul de craciun cu 3 corturi a finalizat intr- o zi :)))

    • Vasy Răspunde

      Hai ca a facut si realizari sa nu fim rai: clinicile coi-ca si pe urma reabilitarea lucian blaga ca sa se poate merge lejer la clinici… cam… atat dar sti vorba aia: “putin da bun!”

  5. Laur Răspunde

    Cam lasa de dorit pasarela pe partea estetica. Podul galben din capat de M16 are design mai atractiv. Ce sa facem, merge si asa 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.