Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

FOTO. Atenție mare în intersecții. Au fost ridicate mai multe limitatoare de viteză

Atenție mare în intersecții: au fost ridicate mai multe limitatoare de vitează. Astfel, unii șoferi uită să încetinească în acele zone, iar riscul de producere a unor accidente este ridicat.

De altfel, chiar astăzi, joi, 21 decembrie, a avut loc un accident rutier pe bulevardul Lucian Blaga din municipiul Satu Mare, în zona fostei fabrici UNIO, tot din cauza lipsei limitatorului de viteză. Multe astfel de limitatoare au dispărut de pe unele benzi de circulație, în timp ce pe alte benzi ele încă sunt acolo. Concret, mulți șoferi care încearcă să iasă din intersecție se bazează pe faptul că ceilalți participanți la trafic vor încetini, însă cum aceste limitatoare nu există, se produc accidente.

De regulă, pe timpul iernii, limitatoarele de viteză sunt ridicate pentru a ușura circulația utilajelor de deszăpezire. Șoferii se plâng însă de faptul că, în acest an, în multe zone din oraș, dar și din afara județului, unele limitatoare sunt ridicate, iar altele nu.


CITEȘTE ȘI:

3 comentarii

  1. altu fără bmw Răspunde

    No exact de pe urma acestor lucrări (care sunt binevenite) vom citi în curând cum vor decola unii cetățeni de-ai noștri grăbiți. Atenție, dacă circuli regulamentar decolarea nu are loc decât dacă sari calul cu viteza. Ce să faci dacă unii nu pricep cu vorba bună?

    • Borat Răspunde

      Ok. Incearca sa circuli regulamentar. Tot ai șanse să faci accident. Exemplu: drumul Careiului, înainte de a lua dreapta pe centura. Banda 1 se termina fara semnalizare adecvată. La capăt te așteaptă un crater cat jumate mașină.

  2. altu fără bmw Răspunde

    Și asta-i drept. Azi dimineața m-a trântit pe jos un biciclist pe trotuar. Orașul este mn mișcare. După unii. Dacă nu merge atunci decolează. Și îți zic eu că sigur va fi și mai rău. Că în afară de guratirii și închiderea centrului vechi altceva nu observ. Dacă am avea transport public funcțional, adică la 5 minute să vină câte un autobuz muc și nu de ăsta mare atunci fii sigur mulți nu ar mai merge cu mașina personală. Și imediat alta ar fi traficul. Nu ai cui să zici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.