Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

FOTO. Cum s-a produs accidentul cu trei victime din Supur. Ce spune poliția

Trei persoane au fost rănite în urma unui accident petrecut joi după-masa, 28 decembrie, în localitatea Supur, la kilometrul zero. O șoferiță din Ungaria, aflată la volanul unui autoturism, a intrat în coliziune cu o altă mașină, la volanul căreia se afla un bărbat din Sălaj. Persoanele rănite au fost transportate la spital.

,,La data de 28 decembrie, în jurul orei 13.25, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, la ieșire din localitatea Supuru de Sus, la intersecția cu Drumul Național 1 F.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că o conducătoare auto de 43 de ani, cetățean maghiar, ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de către un bărbat de 51 de ani, din județul Sălaj. Din producerea evenimentului a rezultat rănirea celor doi conducători auto, precum și a unei femei de 36 de ani, pasageră în primul autoturism.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Satu Mare, pentru PortalSM.


CITEȘTE ȘI:

4 comentarii

  1. 😂😂😂 Răspunde

    Unguru-i de vină!

  2. H&R Răspunde

    Nu trebuiau facute drumurile! Vezi ca numai accidente se intampla.

  3. Normalul Răspunde

    Si totusi cum s-a produs accidentul ? Din ce ati scris nu se intelege mare lucru. In ce imprejurari s-a produs si cine-i vinovat ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.