Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

FOTO. Impact violent în județ, între Ardud și Mădăras. Pasager rănit, ce spune poliția

Impact violent în județul Satu Mare, între Ardud și Mădăras. Accidentul s-a produs luni dimineața, 11 decembrie, între un autoturism și o autoutilitară, iar în urma impactului un pasager a fost rănit.

Ce spune poliția:

,,La data de 11 decembrie, în jurul orei 11.30, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Național 19 A, între localitățile Ardud și Mădăras.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că o conducătoare auto de 22 de ani, din Acâș, ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară aflată în fața sa, condusă de un bărbat de 41 de ani, din județul Cluj. Din producerea evenimentului rutier, a rezultat rănirea unei femei de 47 de ani, din Acâș, pasager în primul autovehicul. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au precizat reprezentanții IPJ Satu Mare, pentru PortalSM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.