Ultima actualizare: ieri, 20:55

Locale

FOTO. Salvat de la degradare. Renovarea Conacului Kováts din Nisipeni, în plină desfășurare

Salvat de la degradare. Renovarea Conacului Kováts din Nisipeni este în plină desfășurare, urmând să fie refăcut complet cu o investiție care se ridică la milioane de lei.

Lucrările au fost finanțate de Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene prin Programul Național de Redresare și Reziliență. Este un proiect extrem de important nu doar pentru comuna Lazuri, ci și pentru întreg județul Satu Mare, deoarece va fi un centru turistic și cultural modern pentru vizitatori, spune președintele Consiliului Județean, Pataki Csaba.

,,Datorită activității guvernamentale a UDMR și a inițiativei fostului secretar de stat Hegedüs Csilla, conacul Kováts va fi renovat complet cu peste 7 milioane de lei, grație proiectului România Atractivă. (…) Îl felicit pe primarul Béres Antal și echipa sa, pentru că datorită muncii lor perseverente nu numai că o clădire monumentală va fi readusă la viață, ci și turismul din comuna va fi impulsionat”, a mai precizat Pataki Csaba.

5 comentarii

    • ion Răspunde

      cu pataki in lucru… nu m as grabi sa zic “bravo” decat atunci cand e gata ..
      probabil in 2475

  1. Vizionaru Răspunde

    Eu știam ca acest conac a fost retrocedat și este proprietate privată, la fel și cel de peste drum și el fosta proprietate a aceleiași familii Kovats… Astfel ce caută banii publici , ministerul public , primarul Lazuri, președintele CJ ,și UDMR ul pe o proprietate privată și intr-o afacere privată ?

  2. Nha Răspunde

    Daca-l “renoveaza” si pe asta ca cetatea din Ardud sau bojdeuca lui Creanga, cu termopane din plastic si vopsele lavabile mai bine lasati! 😂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.