Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

FOTO. Șoferii, opriți de polițiști. Acțiune anticorupție în Vama Petea

Se împlinesc 20 de ani de când, la 9 decembrie, întreaga lume sărbătorește Ziua Internațională Anticorupție. Această zi aniversară a fost stabilită prin Convenția Organizației Națiunilor Unite împotriva Corupției, semnată de România la 9 decembrie 2003 și ratificată prin Legea nr. 365 din 15 septembrie 2004. În acest context, în data de 08.12.2023, Serviciul Județean Anticorupție Satu Mare a desfășurat o activitate de prevenire, adresată cetățenilor aflați în tranzit prin Punctul de Trecere a Frontierei Petea din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației.

Cetățenilor aflați pe sensul de intrare, respectiv pe cel de ieșire din țară le-au fost oferite flyere cu tematică anticorupție și le-au fost prezentate aspecte privitoare la identitatea instituțională a D.G.A., infracțiunile de corupție prevăzute de Codul Penal, Call Center-ul Anticorupție 0800.806.806, precum și datele de identificare ale S.J.A. Satu Mare.

Cetățenii pot sesiza faptele de corupție la Call-Center anticorupție 0800.806.806, apel gratuit din orice rețea fixă sau mobilă, la numărul de telefon/fax al Serviciului Județean Anticorupție Satu Mare – 0261.705370, la sediul serviciului din municipiul Satu Mare, str. Bujorului nr. 26 sau prin e-mail la adresa [email protected].

 

Un comentariu

  1. István Răspunde

    Cu aceasta ocazie se poate incepe controale linistit si la primaria SM si in multe alte institutii al statului roman.
    Este full coruptie la orice institutie, nepotism, coruptue si INCOMPETENTA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.