Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

FOTO. Un “stranier” cu maşină închiriată a fugit de Poliţie şi s-a izbit sediul Poliţiei Locale

Un “stranier” venit acasă a făcut accident cu o mașină închiriată în centrul municipiului Satu Mare. Tânărul se deplasa azi noapte cu autoturismul BMW în centrul municipiului Satu Mare, iar la un moment dat un echipaj de Poliție Rutieră i-a efectuat semnalele pentru oprire.

Tânărul de 21 de ani, aflat la volanul autoturismului a fugit de Poliție. El a încercat să intre în sediul Poliției Locale și s-a izbit de clădire cu partea din stânga faţă a maşinii, distrugând şi oglinda.

Potrivit informațiilor PortalSM, mașina era închiriată, iar tânărul consumase alcool. El are acum dosar penal.

Știre în curs de actualizare.

17 comentarii

  1. De aici fiecare înțelege ce vrea Răspunde

    “Valorile” care își compensează frustrările acute prin astfel de achiziții temporare numai să se dea în stambă. Portiera mașinii are IQ mai mare decât umanoidul ăsta.

  2. popa Răspunde

    în ce zonă ai avut mâncărimi, prostul familiei,,,,închiriată, în rest pe nasturi _
    ….

  3. casian Răspunde

    Mi e mila de el,a venit de pe santier cu ultimul salariu sa impresioneze si sa arate ca e smecher si o duce bine…din pacate inteligenta,mai exact lipsa ei i a jucat iar feste…in loc sa se simta bine cateva zile si apoi sa se intoarca la nopsamul lui a ales sa fie vedeta….Halal exemplu!

  4. Nha Răspunde

    Numai ce scriam mai sus de “accidentul de morti”, dar vad ca ori sunteti prastie de beti, ori asa sunteti voi. Sa inteleg din titlu ca “s-a izbit de masina sediul politiei”?! Bolovani! 😂

  5. Mihaita Piticu' Răspunde

    altu fara bmw

  6. Damian Răspunde

    Oșeni………..

  7. Beny Kira Răspunde

    Nici de Craciun nu va puteti abtine sa nu-i injurati pe cei de afara

    • măi Benji Răspunde

      No atunci hai să analizăm pe-ndelete evenimentele așa cum s-au petrecut și după aceea mai vorbim. Ce a fost prima dată și cine s-a dovedit idiot din naștere fără șanse de recuperare!

  8. Vasy Răspunde

    Nu stiu de ce exista atata frustrare, de parca voua personal va facut ceva…. interesanta mentalitate!

    • @Vasy Răspunde

      Dar nici să tolerezi ba chiar să cultivi idioțenia nu este ceva OK! Pe cât pariu că ăsta acum repede dispare ca nu cumva să plătească paguba făcută? Ăsta-i din ăla care bani de carburant de 10-20 ROn numai să facă niște drifturi și atât.

    • altu fără bmw Răspunde

      Dacă nu este sancționat nu se va potoli și atâta va încerca până va reuși să nenorocească pe careva absolut nevinovat. Sper să fii tu acela.

  9. casian Răspunde

    Lotica nu prea stapanesti termenii si etimologia…frustrare inseamna a lipsi pe cineva de un drept…ceace nu e cazul aici,pentru ca nimeni n are dreptul sa incalce legea si cu atat mai putin sa puna in pericol vietile altora,Lasa comentariile ,bea o tuica si te culca,nu iesi cu bicicleta pe dig ca ploua si e alunecos,iar jobul tau de la Florisal te asteapta valid!

  10. diu Răspunde

    Cine a dat titlul? Ce inseamna “s-a izbit sediul Poliţiei Locale” ?

    • c-block Răspunde

      Nimic nou sub Soare. Scris cu piciorul și gândit/compus cu fundul. Ca de obicei. Dar ce te bășini de aere de păsulă au unii în cap că ce importanți suntem!?!? La anul înainte de alegeri aștept cu nerăbdare așa-zisele dezbateri publice tip ghiocel în care se va excela prin a pune întrebări în așa fel încât să nu deranjăm pe invitat. Stimabililor, voi cu tot cu bac-ul luat nu intrarăți la Ștefan Gheorghiu niciodată. Nu că asta ar fi ceva pozitiv dar vă zic eu că nu treceați de poartă. Că un lucru e sigur, pe vremuri la ziare gramatica era respectată. Acum e ceva opțional.

  11. Iukian Cacau Răspunde

    Omul a strans niste bani afara si a venit acasa sa se distreze. Trebuie sa fie hartuit de politie?

    • altu fără bmw Răspunde

      😮😯😵. Am mai spus și la celălalt. Dacă cauți scuze și nu este sancționat individul nu realizează că nu e voie și data viitoare va omorâ pe cineva. Strada nu este spațiu de distracție, drumul nu este pistă de F1. Cine este amator de așa ceva nu are decât să meargă pe o pistă și să-și rupă oasele și caroseria cum dorește. În acest caz nici mașina nu era al lui, adică a distrus mașina altuia. Nu cred că afară unde a strâns mărunțișul pentru această așa-zisă distracție i se dă voie să facă drifturi pe drum public.

    • 💩💩💩 Răspunde

      Bă căcănarule, da cine pizd@ mă-si l-o pus să urce la volan băut?
      Dacă îți omora familia, tot așa înțelegător erai?
      Păcat că nu o crăpat, footu-i morții mă-si de cretin!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.