Ultima actualizare: azi, 12:25

Locale

FOTOGALERIE. Parcul de pe bulevardul Cloșca se schimbă la față

Într-un efort de revitalizare și îmbunătățire a spațiilor verzi din municipiul Satu Mare, parcul de pe bulevardul Cloșca are parte de o schimbare semnificativă. Autoritățile locale au demarat un proiect de reamenajare, punând accent pe plantarea de arbori și îmbunătățirea infrastructurii parcului.

Un pas în transformarea parcului a fost realizat prin plantarea mai multor arbori. În prezent, lucrările continuă cu accent pe îmbunătățirea căilor de acces în parc, astfel că se lucrează la cărarea din parc. Această investiție vine în întâmpinarea nevoilor comunității, oferind un spațiu mai accesibil toți locuitorii care doresc să se bucure de frumusețea parcului, dar și să traverseze șoseaua.

Autoritățile locale își propun să finalizeze proiectul într-un timp cât mai scurt posibil, astfel încât locuitorii să se bucure de noile facilități.

 

3 comentarii

  1. 232 Răspunde

    Sper să nu abandoneze lucrarea înainte de Crăciun ca și pe groapa lui Gyusi, care cred că a fost cu intenție…

  2. ecologist Răspunde

    Acest parc a fost reabilitat acum câțiva ani tot așa cu fonduri și cu tamtam în primul mandat al actualului. Se înțelege de aici că precedenta nu a fost valabilă și s-au mai găsit niște bani de cheltuit pe același obiectiv? Nu erau alte spații verzi prin oraș care arată deplorabil? Acuma sincer nu mai pricep ce se petrece prin oraș. Investim cică dar fără cap și fără noimă. O grămadă de lucrări făcute aiurea și pe jumătate, multe neterminate, nefolosite, vorba lui @232.

    • Pistike Răspunde

      Nu că aș vrea să-l apăr pe gaborilă, dar parcul a fost “reabilitat” la sfârșitul mandatului lui coica Dorel-de sătmar! Tot atunci s-au amenajat parcările “ecologice” cu dale, care permit scurgerea în sol a uleiului li celorlalte fluide care curg din rablele parcate!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.