Ultima actualizare: ieri, 20:55

Locale

Naștere la Spitalul Județean Satu Mare. Mama unui bebeluș prematur povestește experiența ei

Într-o zi de joi, o viitoare mamă aflată în săptămâna a 34-a de sarcină a decis să meargă la Spitalul Județean Satu Mare pentru un control. Ceea ce a urmat a depășit cu mult așteptările ei, transformând experiența sa într-un elogiu sincer pentru echipa medicală.

Doctorița Viorica Varodi a fost cea care, observând ceva neobișnuit, a hotărât să țină viitoarea mamă sub observație mai multe zile. În fața momentului tensionat, dr. Varodi i-a oferit sprijin, încurajare și încredere, ceea ce a lăsat o impresie profundă asupra proaspetei mămici.

În continuare, după câteva zile, a fost operată de urgență de dr. Matiz Vasile. Aceasta a fost impresionată nu doar de abilitățile medicale ale doctorului, ci și de modul său comunicativ și de felul în care i-a explicat totul în detaliu.

După operație, proaspăta mămică a fost transferată într-un salon, unde a beneficiat de îngrijire constantă din partea asistentelor. Cu copilul născut prematur, cântărind puțin peste două kilograme, proaspăta mămică a fost nevoită să stea mai multe zile cu micuțul la secția de Neonatologie, unde a fost profund impresionată de echipa de asistente și medici.

Mama a subliniat și atmosfera familială pe care a simțit-o pe cele două secții, Obstetrică-Ginecologie și Neonatologie. Ordinea, curățenia, condițiile excelente de cazare și masa au contribuit la crearea unei atmosfere care i-a adus aminte de confortul și siguranța de acasă.

Femeia a decis să își facă publică povestea pe PortalSM deoarece își dorește ca viitoarele mame să meargă cu încredere deplină să nască la Spitalul Județean Satu Mare.

Redăm intergral mărturisirea mamei:

„Experiența mea de la Spitalul Județean Satu Mare este una de nota 10. Într-o zi de joi, am plecat la spital pentru un control de rutină, fiind însărcinată în 34 de săptămâni. Doamnei doctor Viorica Varodi, o doamnă extraordinară, un om minunat, i s-a părut că ceva este în neregulă și mi-a zis ca vrea sa ma țină sub observație până sâmbătă. Bineînțeles că nu mi-am putut stăpâni lacrimile, dar ea a fost acolo pentru mine, m-a încurajat și m-a îmbrățișat dându-mi astfel încredere ca totul va fi bine. Pe sâmbătă, când trebuia sa merg acasă, mi se rup membranele și sunt operata de urgență de domnul doctor Matiz Vasile. Am rămas foarte plăcut surprinsă de modul în care domnul doctor vorbește, se poartă și îți explică tot ce este necesar să știi în acele momente.

După operație, am fost transferată într-un salon unde am fost îngrijită în permanență de doamnele asistente. Psihologul de pe secție ne-a vizitat pe fiecare mămică în parte și și-a oferit serviciile în caz de nevoie.

Copilașul meu, fiind prematur, cântărind un pic peste două kilograme, a fost dus la terapie intensivă, la incubator și a fost monitorizat în permanență. Doamnele asistente de la secția de neonatologie sunt minunate, iubirea pentru nou-născuți fiind vizibilă în comportamentul lor. Doamna doctor Luczky Zita este, de asemenea, o persoană dedicată, pentru care primează binele copilului. Ea l-a preluat de la început pe micuțul meu, s-a ocupat de el și mi-a explicat în detaliu în ce constă tratamentul lui și ce este necesar pentru îngrijirea lui.

Nu pot sa trec cu vederea ordinea și curățenia de la cele două secții, obstetrică-ginecologie și neonatologie. Condițiile de cazare și masă sunt excelente.

Eu m-am simțit ca acasă, ca într-o familie.

Datorită îngrijirii primite, m-am refăcut foarte repede și am putut să merg acasă capabilă să îmi îngrijesc singură bebelușul. Pentru aceste lucruri vreau să le mulțumesc cadrelor medicale și să recomand cu încredere viitoarelor mămici să aleagă Spitalul Județean Satu Mare”, a mărturisit proaspăta mămică. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.