Ultima actualizare: azi, 15:49

Locale

Nu există risc de inundații în municipiul Satu Mare. La ce cotă se află râul Someș

Nu există risc de inundații în municipiul Satu Mare, spun specialiștii. Cotele Someșului sunt în scădere: ,,Nu e niciun pericol!”

Surse din Apele Române au declarat, pentru PortalSM, că nu există niciun risc de inundații în municipiul Satu Mare, dar nici în alte localități din județ, după ce cotele pe râuri au scăzut considerabil.

,,Cota Someșului, în acest moment, e undeva la 320, iar ca să ajungă la dig ar trebui să fie la 700. Și cotele pe râurile din județ sunt în scădere, inclusiv pe Tur și Crasna. Nu e niciun pericol”, au declarat surse din Apele Române, pentru PortalSM.

4 comentarii

  1. Gabor McPalinka Răspunde

    Foarte inteligent sa spargi digul. Bine macar ca nu e in centrul orasului si in caz de inundatii, Somesul are unde sa refuleze.

    • Faszi Răspunde

      Se poate astupa in cateva ore daca s-ar pune problema…

      • @Faszi Răspunde

        Cu conditia ca totul sa fie pregatit pentru asta la fata locului si sa nu trebuiasca sa astepti sa ti se aduca toate cele necesare pentru ca e complicat. E volum mare de material si accesul este naspa. Iti zic eu ca e treaba de minim 2 zile. Si nu stiu daca ar veni ceva viitura ar asculta de telefonul de la prefectura. Probabil nu.

  2. Bartok Răspunde

    Numa niste idioti au crezut că Someșul va ieși prin spartură. Francezii au măai făcut o grămadă de poduri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.