Ultima actualizare: azi, 13:20

Naţionale

O fetiță de 5 ani a murit, iar alți doi copii, în stare gravă. Ar fi fost spălați cu o soluție pentru deparazitarea oilor

O fetiţă de cinci ani a murit, iar verişorul ei, de aproape doi ani, este în stare gravă la Spitalul din Ţăndărei, judeţul Ialomiţa, după ce ar fi fost spălaţi de bunica lor cu o substanţă toxică, posibil o soluţie folosită pentru deparazitarea oilor. Sora băieţelului, în vârstă de zece ani, a fost dusă la un spital din Slobozia, cu simptome asemănătoare, scrie Digi24.

Poliţiştii au deschis o anchetă, fiind sesizată şi Direcţia de Protecţie a Copilului, transmite News.ro. Poliţia a anunţat, vineri, că Poliţia Oraşului Ţăndărei a fost sesizată, joi seară, de cadrele medicale de la Spitalul Ţăndărei despre faptul că la camera de gardă au fost aduşi doi copii, în vârstă de 5, respectiv 1 an şi 11 luni, care ar fi fost intoxicaţi cu o substanţă. Fetiţa de cinci ani a murit, iar copilul de un an şi 11 luni este în stare gravă la Spitalul Orăşenesc Ţăndărei. După verificări, poliţiştii au stabilit că o altă fată, de 10 ani, a fost transportată la o altă unitate spitalicească din Slobozia cu simptome asemănătoare.

Cercetările sunt continuate de o echipă complexă sub aspectul comiterii infracţiunilor de ucidere din culpă şi rele tratamente aplicate minorului. Totodată a fost informată D.G.A.S.P.C. Ialomiţa. Fata de zece ani şi băiatul de un an şi 11 luni sunt fraţi, iar fetiţa de cinci ani care a murit era verişoara lor. Copiii ar fi fost spălaţi cu o substanţă toxică, posibil tomoxan, de bunica lor, o femeie de 35 de ani, din Ţăndărei.

2 comentarii

  1. oooo Răspunde

    Mă încearcă așa totuși o întrebare, aia că cum vine aia să fii bunică la 35 de ani și să ai nepoată de 10?????

  2. GB Răspunde

    Aritmetică a ratei de reproducere: 35 (bunica) -10(nepoata) =25 (bunica) :2=12,5 ani vârsta la care au devenit mame, atât bunica cât și urmașa bravă de fiică-sa. Trist dar adevărat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.