PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Șofer condamnat după o parcare. A lovit o mașină, apoi le-a spus polițiștilor că nu el era la volan

Șofer condamnat după o parcare. Bărbatul a lovit o mașină, apoi le-a spus polițiștilor că nu el era la volan, încercând astfel să scape de testarea cu aparatul etilotest.

Potrivit informațiilor PortalSM, un bărbat a provocat un incident rutier în timpul unei parcări. Acesta, încercând să parcheze mașina pe partea stângă a sensului de mers, a acroșat un autoturism staționat în care se aflau două persoane. Cu toate că evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale, șoferul implicat a refuzat colaborarea cu martorii pentru soluționarea amiabilă a situației.

Poliția a fost chemată pentru intervenție, iar la fața locului, șoferul a refuzat testarea cu aparatul etilotest, dar și prelevarea de probe biologice. Acesta a declarat că nu el se afla la volanul autoturismului în momentul incidentului.

Ulterior, în urma refuzului de colaborare cu organele de poliție, șoferul a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare ,,pentru săvârșirea infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.