Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

Șofer condamnat după o parcare. A lovit o mașină, apoi le-a spus polițiștilor că nu el era la volan

Șofer condamnat după o parcare. Bărbatul a lovit o mașină, apoi le-a spus polițiștilor că nu el era la volan, încercând astfel să scape de testarea cu aparatul etilotest.

Potrivit informațiilor PortalSM, un bărbat a provocat un incident rutier în timpul unei parcări. Acesta, încercând să parcheze mașina pe partea stângă a sensului de mers, a acroșat un autoturism staționat în care se aflau două persoane. Cu toate că evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale, șoferul implicat a refuzat colaborarea cu martorii pentru soluționarea amiabilă a situației.

Poliția a fost chemată pentru intervenție, iar la fața locului, șoferul a refuzat testarea cu aparatul etilotest, dar și prelevarea de probe biologice. Acesta a declarat că nu el se afla la volanul autoturismului în momentul incidentului.

Ulterior, în urma refuzului de colaborare cu organele de poliție, șoferul a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare ,,pentru săvârșirea infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.