Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

Au mers la o petrecere, au băut și au rămas fără bani. Apoi au furat 150 de litri de motorină

Doi sătmăreni care au mers la o zi de naștere unde au băut bine, au realizat la finalul petrecerii că nu mai au niciun ban. Ca să rezolve problema, cei doi, ajutați de o femeie, au furat 150 de litri de motorină din trei tractoare.

Potrivit informațiilor PortalSM, cei doi indivizi, ajutați de o femeie, au sustras cantitatea de aproximativ 150 de litri de motorină din trei tractoare agricole, aflate pe un teren din spatele unui imobil, cauzând persoanei vătămate un prejudiciu de 1.350 de lei. Hoții au fost transportați atât la, cât și de la locul comiterii faptei de o femeie cu un autoturism marca Mercedes, fără însă ca aceasta din urmă să dețină permis de conducere.

Fiind audiat, unul dintre hoți a declarat că a participat împreună cu prietenul său la o zi de naștere într-o localitate din județ, unde au consumat băuturi alcoolice. Ulterior s-au întors în Satu Mare cu un taxi și, deoarece nu mai aveau bani, i-a propus tovarășului său să meargă să fure, acesta din urmă fiind de acord. Astfel, au luat un furtun si patru bidoane goale pe care le-au pus în portbagajul autoturismului și i-au solicitat femeii să-i ducă într-o altă localitate, motivând că vor să se vadă cu un prieten.

Când au scos bidoanele din mașină femeia i-a întrebat ce fac cu ele, iar el i-a spus că merg să ia motorină și că îi vor da și ei un bidon. Aceasta a strigat la ei, dar nu s-a opus, după care a plecat din acea zonă. Individul a mai precizat că împreună cu prietenul său au sustras motorină din rezervoarele tractoarelor. După ce au umplut bidoanele, au sunat-o din nou pe femeie care a venit după ei. Motorina dintr-un bidon au pus-o în mașina acesteia, iar restul cantității au vândut-o în Satu Mare, dar nu reține la cine.

Astfel, individul a recunoscut totul și a precizat că regretă săvârșirea faptei. Cei trei au fost trimiși în judecată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.