Ultima actualizare: azi, 21:27

Externe

FOTO. Accident cu victime. Microbuz românesc răsturnat pe marginea autostrăzii, în Ungaria

Cinci persoane au fost rănite în total în accidentul de pe autostrada M5, lângă Kecskemét, sâmbătă, a anunțat Organizația Regională de Ambulanță a Marii Câmpii de Sud a Serviciului Național maghiar de Urgență, informează Libertatea.

Microbuzul românesc care tracta o remorcă se îndrepta spre Szeged, când a ieșit de pe șosea și a căzut într-un șanț, unde atât microbuzul, cât și vehiculul remorcat pe platformă s-au răsturnat. Șapte persoane călătoreau în microbuz, două au scăpat nevătămate și nu au ajuns la spital.

La fața locului au sosit două elicoptere de salvare și mai multe ambulanțe. În urma accidentului, o persoană a rămas încarcerată, fiind eliberată de pompierii din Kecskemét și Lajosmiz. Două femei au fost transportate cu elicopterul la spital în stare critică, iar celelalte victime au fost transportate cu ambulanța.

2 comentarii

  1. Norick Răspunde

    ASTEA SE ÎNTÂMPLĂ NUMAI DIN CAUZA HAUTORITATILOR CARE NU SE MAI SATURA DE BANI… FAC ORICE CA ROMÂNII ÎN ȚARA LOR SĂ FIE PLĂTIȚI INTENȚIONAT CU SALARIUL MINIM ADICĂ SALAR DE SCLAVI!!!

  2. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Bineînțeles iarăși ungurii vor fi de vină.😮😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.