Ultima actualizare: azi, 19:38

Locale

FOTO. Doi fraţi născuţi în Satu Mare şi adoptaţi în Canada îşi caută părinţii biologici

Doi fraţi născuţi în Satu Mare şi adoptaţi în Canada îşi caută părinţii biologici. Anunţul a fost postat pe pagina de Facebook a copiilor care îşi caută părinţii. Cei doi fraţi, Maria şi Ionuţ, au fost o vreme la casa de copii de pe str. Crişan iar acop au fost adoptaţi.

Mesajul lor:

Salutări din Canada
Numele meu a fost CHIRIȚĂ MARIA iar al fratelui meu, IONUȚ. Suntem aici în speranța de a ne găsi familia biologică din SATU MARE. Eu m-am născut pe 23 septembrie 1993 iar fratele meu la data de 15 septembrie 1992. O perioadă de timp am locuit la Casa pentru copii, Satu Mare, cu adresa pe Strada Crișan Nr 3.
Tot ce știm este că pe atunci numele mamei noastre era CHIRIȚĂ SOMNA.
Am fost adoptați de aceeași familie, astfel ca am fost norocoși să creștem în sânul aceleași familii, ca frații.
Mereu ne-am dorit să ne cunoastem trecutul, iar acum suntem pregătiți să facem acest mare pas. Vă rugăm să DISTRIBUIȚI această postare, suntem nerăbdători să avem vești de la părinți, frați, surori! Vă mulțumim!

4 comentarii

  1. a Răspunde

    Off! Cat sunteti de frumosi! Si norocosi!

  2. Fratele Tate Răspunde

    Poate stie Iohanis…

  3. 😮😮😮 Răspunde

    Împreunăți-vă mânuțele și spuneți bogdaproste că v-au crescut așa frumoși și a-ți scăpat de gulagul ăsta de acasă. Vă recomand călduros ca pe părinți mai bine nici nu-i mai căutați. Nu știu dacă a-ți face față la un șoc zdravăn cultural. După nume mama nu-i de loc de aici asta-i sigur. Cine știe pe unde a dispărut. Că indiferent să dai doi copiii de-ai tăi doi ani la rând la stat înseamnă că nici primul caz nu a fost ceva accident. Și nici nu a învățat mare lucru din ea. mai bine găsiți-vă rostul pe lume așa cum v-a învățat familia adoptivă. Din ce se pare au făcut o treabă foarte bună. E mai bine așa, ascultați-mă.

  4. satmarean Răspunde

    Este normal si bine ca va cautati parintii dar aveti nevoie de rabdare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.